AKP’li Elazığ belediyesinin muhalefete tahammülü yok: Saadet, YRP demeden pankart indiriyor

AKP’li Elazığ belediyesi, önce Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan adayı Abdullah Akın’ın pankartlarını indirdi. Yetinmedi, peşi sıra Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan adayı Faruk Septioğlu’nun ‘Ahlak Yoksa Yolsuzluk Var!’ yazılı pankartını kaldırdı. Daha önce de YRP'nin miting yapmasına izin verilmemişti.

KRONOS 20 Mart 2024 GÜNDEM

AKP’li Elazığ Belediyesi, Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu’nun Elazığ belediyesi binası yakınında astığı resiminin olduğu ‘Ahlak Yoksa Yolsuzluk Var!’ yazılı pankartı afişlerin yasak olduğunu gerekçe göstererek indirildi. MHP’nin bayraklarına ise dokunulmadı.

Belediye, daha önce Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan adayı Abdullah Akın’ın pankartlarını da indirmişti.

‘NEDEN KORKUYORSUNUZ?’
Yeniden Refah Partisi SKM Bakanı Erhun Karakuş, şehrin muhtelif yerlerine partilerine ait asılan afiş ve pankartların kaldırılmasına tepki göstererek, “İl gençlik kolları teşkilatımız tarafından dün gece şehrin dört bir tarafına asılan pankartlarımızın bir kısmı saat 04.20 sıralarında herkesin sahur yaptığı bir zaman diliminde toplatılmıştır. Bilin bakalım bu pankartlarımızı kim topladı.


Elazığ Belediyesi zabıta ekipleri tarafından resmi araçla gelinerek pankartlarımız toplatılmıştır. Sökülen pankartımızın hemen 2 metre yanında başka bir partiye ait bir pankart var. Ona dokunulmadan Faruk Septioğlu’na ait pankartlar hunharca sökülerek toplatılmıştır. Mitingimiz iptal edildiğinde sorulduğumuz soruyu bugün tekrar soruyoruz, neden korkuyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com