AKP’li ismin kardeşi alkollü kaza yaptı: İşlem yapan polisler gözaltına alındı

Şemdinli'de AKP'li Belediye Başkan Yardımcısının kardeşi, alkollü kaza yaptığı için kendisi hakkında işlem yapmak isteyen polisleri şikayet etti. İlçe Emniyet Müdürü dahil üç emniyet yetkilisi hakkında gözaltı talimatı çıktı.

KRONOS 01 Haziran 2024 GÜNDEM

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde alkollüyken kaza yapan AKP’li Belediye Başkan Yardımcısının kardeşi hakkında işlem yapan polisler gözaltına alındı.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın paylaştığı bilgilere göre, AKP’li Şemdinli Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı’nın kardeşi trafik kazasına karıştı. Olay yerine gelen polis, sürücünün değiştirilmeye çalışıldığını fark etti ve gerekli işlemleri yapmak istedi. Bu sırada şahıslar polisle şahıslar arasında tartışma çıktı.

Olayın büyümesi üzerine polisler, şahısları polis merkezine götürdü. İlçe Emniyet Müdürü de polis merkezine gelerek, polislerin yaptıkları işlemlerde haklı olduklarını ve gerekli işlemlerin yapılacağını belirtti. Ancak şahıslar adliyeye giderek polislerden şikayetçi oldular.

Şahıslar, savcılığa başvurarak polislerin kendilerine hakaret ettiğini beyan ettiler. Olay savcılığa intikal edince, ilçe müdürü ve diğer polisler ifadeye çağrıldı. Polisler, ifadelerini imzalamadan önce okumak istediklerinde, katibin yazdığı ifade ile kendi beyanları arasında farklılıklar olduğunu tespit ettiler. Bu esnada, savcı kendisine de hakaret edildiği iddiası üzerine İlçe Emniyet Müdürü dahil üç emniyet yetkilisi hakkında gözaltı talimatı verdi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com