Akşener: Elinden geleni ardına koymazsan namertsin

KRONOS 10 Mart 2019 GÜNDEM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan’a, “Ben bu arkadaşın ne yapmaya çalıştığını biliyorum. Yapılmak istenen Meral Akşener’i korkutmak… Elinden geleni ardına koymazsan namertsin. Senden toz zerresi kadar korkarsam namerdim” dedi.

Elazığ mitinginde kendisine, “Birileri şu an cezaevinde süre dolduruyor. Aynı yola sen de düşebilirsin” diyen AKP’nin genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sert sözlerle karşılık vererek, “Elinden geleni ardına koymazsan namertsin. Senden toz zerresi kadar korkarsam namerdim. Elinde silahı olanlar, tanklar beni korkutamadı da, onlardan korkanlar mı beni korkutacak?” ifadelerini kullandı.

Samsun’da halka hitap eden Akşener’in tartışma ile ilgili şunları söyledi:

“Diyor ki, “Ben Denizlilere terörist demedim”. Seçim almak için her şeyi yapıyorsun da soğancıya neden terörist diyorsun. Market sahibine, halde çalışanlara terörist diyorsun. Bunu yüzüne vurduğumda, ayna tuttuğumda tehdit.

Hayır kampanyasında olanlar terörist, 24 Haziran’da Millet İttifakı’nın mensupları terörist, sadece siyasi teröristlik de yok, soğancılar, patates yetiştiricileri de terörist, şu anda PKK’dan daha terörist haberiniz olsun, köylü terörist.

‘ERDOĞAN, O KAZDIĞIN ÇUKURA DÜŞMEYEEĞİZ’

-Sayın Erdoğan o kazdığın çukura düşmeyeceğiz. Samsun’u kaybedeceksin be kardeşim. Maalesef üzgünüm ne yaparsan yap mutfağın evin ateşini düşüremiyorsun. Sizden ricam, bu bir yerel seçimdir, adaylıkların projelerini, seçim vaatlerini sorgulayın. Beğendiğinize de oy verin.

‘BEN SANA TRUMP’TAN DAYAK YEDİRMEM’

Delikanlı gibi soruyorum sen bizleri hapse attırmak isteyebilirsin ama vallahi de billahi de ben sana Trump’tan dayak yedirmem. Dik dur eğilme. Elin Trump’ına bükülme. Putin’in karşısında da dik dur.

‘SEN KASIMPAŞA’DA TOP GEZDİRİRKEN…’

Sen Kasımpaşa’da top gezdirirken biz 80 ihtilalinin yaktığı, yıktığı arkadaşlarımızla meşguldün. Sen darbede içeriye alınmış, bıyıkları kerpetenle yolunmuş bir arkadaşını gördün mü? Ben gördüm gördüm. Onun için bizim hakkımızda konuşmayı kes.

Ülkücüler Fatiha bilemezdi ya. Ülkücüler Fatiha öğrendi mi Sayın Erdoğan. İki, Türk milliyetçiliğini ayağının altına almıştın, o ayağını kaldırdın mı? Ülkücüler kandan beslenirlerdi, bu konuda fikirlerin değişti mi? Bütün bu soruları cevaplamak zorundasın.

Ne mutlu Türküm’ü bir söyle, söz sana bir güzellik düşüneceğim.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com