Mehmet Uçum’a CHP’den sert tepki: Sarayın cazgırı…

CHP'li Mustafa Adıgüzel, Fenerbahçe'nin ligi ikinci sırada bitirmesi sonrası Ali Koç'u hedef alan Erdoğan'ın danışmanı Mehmet Uçum'a tepki gösterdi: Saray cazgırı gibi her şeye müdahale ediyor. Bir konuda da bir fikrin olmasın.

KRONOS 27 Mayıs 2024 GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Fenerbahçe’nin ligi ikinci sırada kapatmasının ardından kulübün olağan seçimli genel kuruluna ilişkin açıklama yapmış ve “Fenerbahçe camiası asla unutmayacak. Fenerbahçe’nin yükselişi önümüzdeki genel kuruldan itibaren başlayacak” demişti.

‘HEMEN HER KONUDA FİKRİ VAR’
Adıgüzel ise Uçum’un bu sözlerine tepki göstererek, “Hemen her konuda fikri var. Hukuka karışıyor, AK Parti’nin iç işlerine karışıyor, AK Parti’nin büyüklerine ayar veriyor, şimdi de spor camiasına ve Fenerbahçe’ye ayar veriyor” ifadelerini kullandı.


‘SARAYIN CAZGIRI GİBİ HER ŞEYE MÜDAHALE EDİYOR’
Adıgüzel ayrıca Uçum’a “Erdoğan’ın olmadığı yerlerde o devreye giriyor. Hatta bazen Erdoğan’dan da öne atlıyor. Her şeye müdahale edip belirleyici olmaya çalışıyor. Saray cazgırı gibi her şeye müdahale ediyor. Bir konuda da bir fikrin olmasın. Hemen her konuya müdahale ediyorsun neden? Çünkü bu şımarıklık.” sözleriyle eleştiride bulundu.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com