Arda Güler, Pep Guardiola’nın da gözüne girdi: Çocuk çok iyi

Manchester City ile Premier Lig'de şampiyonluğa ulaşan teknik direktör Pep Guardiola, Real Madrid forması giyen Arda Güler'in performansı ve transferi hakkında konuştu. Arda Güler'in yeteneğinden övgülerle bahsetti. İşte detaylar...

KRONOS 23 Mayıs 2024 SPOR

Kaynak: Ajans Spor

Sezon başında Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, Madrid formasıyla çıktığı maçlarda gösterdiği performansla göz doldurmaya devam ediyor.

Manchester City ile Premier Lig’de şampiyonluğa ulaşan teknik direktör Pep Guardiola, Real Madrid forması giyen Arda Güler hakkında konuştu.

Kaynak: Kontraspor

“ÇOCUK ÇOK İYİ”
Defensa Central’in haberine göre Pep Guardiola, “Real Madrid, Arda Güler’i sık sık oynatırsa o çocuk durdurulamaz, o çok iyi.” ifadelerini kullandı.

ARDA TRANSFERİNE GEÇ KALINDI
Guardiola’dan City’den ayrılması beklenen Bernardo Silva’nın yerine Arda Güler’in mükemmel bir alternatif olabileceğini düşündüğü belirtilen haberde bunun için artık çok geç olduğunun da altı çizildi.


Real Madrid ile 30 Haziran 2029’a kadar sözleşmesi olan Arda Güler’in Real Madrid’den ancak rekor bir bonservis bedeliyle ayrılması söz konusu olabilir ancak İspanyol devi elindekinin farkında ve onu kimseye kaptırmaya niyeti yok.

ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com