Astrolog Meral Güven hakkında soruşturma: FB’lilere ağır küfür etmişti

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, astrolog Meral Güven'in Fenerbahçe camiasına yönelik yaptığı küfürlü söylemleriyle ilgili resen soruşturma başlattı.

KRONOS 27 Mayıs 2024 SPOR

“Fenerbahçe mucize bir şekilde şampiyon olacak” iddiasıyla gündeme gelen Astrolog Meral Güven hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ve Galatasaray’ın şampiyon olmasının ardından sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Savcılık tarafından yapılan açıklamada, “İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından, sosyal medya hesapları üzerinden çok kez paylaşılan ve Astrolog Meral Güven’in yapmış olduğu belirtilen, canlı video kaydında sarf edilen sözler ile ilgili olarak TCK’nın 216. maddesi kapsamında “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan dolayı re’sen soruşturma başlatılmıştır” denildi.

MERAL GÜVEN KİMDİR?
12 yaşından beri astrolojik bakım yapma yeteneğine sahip olduğunu, hatta 7 yaşından itibaren farklı varlıkları görebildiğini iddia eden Meral Güven, başta YouTube olmak üzere sosyal medyada astrolojik değerlendirme ve yorum paylaşımı yapmaktadır.


Astrolojiye olan ilgisi ve çeşitli kehanetleriyle tanınan Güven, özellikle yaptığı şampiyonluk tahminleri ve güncel olaylarla ilgili açıklamalarıyla dikkat çekiyor.

Son olaylarda ise Fenerbahçe’nin şampiyon olacağını iddia eden Güven, Galatasaray’ın şampiyon olmasıyla Fenerbahçeli taraftarlardan büyük tepki almıştı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com