Ayhan Bora Kaplan’ın dikkat çeken “Soylu” rahatlığı

Süleyman Soylu ile yakınlığıyla da gündeme gelen suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan, soru soran mahkeme başkanına "Efendim bir tanem" diye yanıt verdi.

KRONOS 21 Mayıs 2024 GÜNDEM

Hükümete kumpas iddialarıyla gündemdekini yerini koruyan Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında,  davada yaşanan gelişmeler de dikkat çekiyor. 20’si tutuklu 61 kişi hakkında Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 10’uncu duruşmasında suç örgütü lideri Kaplan’ın mahkeme başkanına hitabı dikkat çekti.

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yakınlığıyla bilinen Ayhan Bora Kaplan’ın mahkeme başkanına karşı üslubu da Soylu’yu hatırlattı. Kaplan, mahkeme başkanının bir sorusuna, “Efendim bir tanem” karşılığını verdi.

Daha önce Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy’un yayınına katılan eski Bakan Soylu da canlı yayında Ersoy’a “Bir tanem” demiş, tartışmalara neden olmuştu.

Mahkeme tutanağına geçen Kaplan ile mahkeme başkanının diyaloğunu gazeteci Gökçer Tahincioğlu sosyal medya hesabından, “Ayhan Bora Kaplan duruşması, duruşma tutanağı. İnanılmaz bir memleket gerçekten” diyerek paylaştı:

Başkan: Sana niye ihtiyaç duyuyorlar?

Ayhan Bora Kaplan:

Efendim bir tanem.

Başkan: Sana niye ihtiyaç duyuyorlar?

Kaplan: Pardon efendim. Bir tanem dedim, ağzımdan kaçtı, çok özür dilerim.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com