Ayşe Ateş: Kapılar arkasında Ayşe Ateş cinayeti planlanıyor, beni de öldürecekler haberiniz olsun

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, ölüm tehdidi aldığını ve İçişleri Bakanlığı'ndan koruma talep ettiğini duyurdu.

KRONOS 18 Mayıs 2024 GÜNDEM

Ankara’da sokak ortasında öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, ölüm tehdidi aldığını açıkladı. Ateş, “Kapılar arkasında Ayşe Ateş cinayeti planlanıyor. İçişleri Bakanlığı’na koruma başvurusunda bulundum” diye konuştu.

Sinan Ateş’in suikasttan önce Devlet Bahçeli’yi aradığını da açıklayan Ateş, ”Olaydan hemen önce Sinan yine bir girişimde bulundu. Devlet Bahçeli’yi aradı. Tabi ki özel kalemi Murat Çeliker ‘Git seni abin kurtarsın’ deyip telefonu suratına kapattı. Abisi de İsmet Büyükataman da bütün bu cinayet hazırlıkları yapılırken hiçbir girişimde bulunmadı” dedi.

Fatih Altaylı’nın yayınına konuk olan Ateş’in açıklamaları şöyle:

”BAHÇELİ’YE DOĞRU AKTARILMADI”

Cinayet işlenmeden önce MHP içerisinde herkesin bildiğini söyleyen Ataş ”Bütün MHP biliyordu ama Devlet Bahçeli’ye doğru aktarılmadı. Şöyle iddialar vardı Devlet Bahçeli’yi koruyor mu kolluyor mu diye. Hayır Devlet Bahçeli kimseyi öldürtmez. Bu Devlet Bahçeli’nin tarzı değildir. Cinayet emrini Bahçeli’nin verdiğine, beni buna kimse ikna edemez. Ancak bu cinayetin işleneceğini herkes biliyordu. Yanlarında bu cinayetin organizasyonu yapılırken seslerini çıkarmadılar. Ne için koltuklarının bekası için” ifadelerini kullandı.


 

‘AYŞE ATEŞ CİNAYETİ PLANLANIYOR’

Ölüm tehdidi aldığına dikkat çeken Ateş, “Kapılar arkasında Ayşe Ateş cinayeti planlanıyor. Konuşulmaya başlanmış. İçişleri Bakanlığı’na koruma başvurusunda bulundum. Ayşe Ateş’i de öldürecekler haberiniz olsun” dedi.

 

 

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com