Bahçeli’den Ankara Emniyeti’ndeki depreme: Sabrımızı taşırmasınlar…

Bahçeli, bu kez Eurovision birincisi İsviçreli Nemo'yu hedef aldı: "Erkek ve kadın arasında kalmış üçüncü bir türün tedavüle çıkması ibret levhası olmuştur. Olmaz olsun böyle modernlik. Bol makyajla ve saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici."

KRONOS 14 Mayıs 2024 GÜNDEM

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ayhan Bora Kaplan soruşturma kapsamında üç üst düzey polis müdürünün açığa alınmasına tepki gösterdi. Bahçeli “Ayranımızı kabartmasınlar. Sabrımızı taşırmasınlar. Birkaç emniyet müdürünün açığa alınması ile geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir” dedi.

Bahçeli, “Her birinizin belki birkaç hadise dışında bu sabah Meclis’e emniyet içinde intikal ettiği düşüncesindeyim. Çok şükür yolunuzu kapatan olmadı. Hür ve bağımsız bir ülkede aksini düşünmenin söz konusu dahi edilmeyeceğini hepiniz takdir edersiniz. Kripto çetelerin yeniden Türkiye üzerine hesap yaptıkları görülmektedir. Akıbetleri için 15 Temmuz’a dikkatle bakmaları itirazımızdır. Ayranımızı kabartmasınlar. Sabrımızı taşırmasınlar. Birkaç emniyet müdürünün açığa alınması ile geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir. Hedef MHP, AK Parti, Cumhur İttifakı ve son tahlilde Türkiye’dir. Bakalım temiz eller operasyonu nasıl oluyormuş. Hepsini içeri tıkmak da hukuk devletinin varlık ve şeref konusudur. Devşirilmiş sözde gazetecilerin bedel ödemesi yakındır ve kaçınılmazdır” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, partisinin grup toplantısında Eurovision birincisi İsviçreli Nemo’yu da hedef aldı.

Bahçeli, “Erkek ve kadın arasında kalmış üçüncü bir türün tedavüle çıkması ibret levhası olmuştur. Olmaz olsun böyle modernlik. Bol makyajla ve saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici. Eğer bunun adına çağdaşlık deniyorsa batsın böyle çağdaşlık anlayışı” ifadelerini kullandı.

Eurovision yarışmasının birincisine tepki gösteren Bahçeli, şunları söyledi:

“Eurovision Şarkı Yarışması insanlığın nasıl bir tehditle yüz yüze kaldığını belgelemiştir. İsrailli şarkıcıya itirazlar yoğun olsa da sonuç alınamamıştır. Sanattan çok siyasi içerikli yarışmanın ahlaki çöküşe dönüşmesi, erkekle kadın arasında 3. türün tedavüle çıkması ibret levhası olmuştur. Marjinalliğin dozajı korkunç düzeylerdedir. Birinci olan erkek sanatçının tüylü ceket, pembe saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici yozlaşmanın teyididir. Bunun adına çağdaşlık deniyorsa biz de diyoruz ki batsın böyle anlayış.”

İSVİÇRELİ NEMO KAZANMIŞTI

İsrail’in çağrılara rağmen yarışmadan men edilmemesi ve Gazze ile dayanışma gösteren protestoların yanı sıra Hollanda’nın son anda diskalifiye edilmesi nedeniyle bu yılki Eurovision, tarihinin en tartışmalı yarışmalarından birine sahne olmuştu.

İsviçre temsilcisi Nemo, ‘The Code’ adlı şarkısıyla gecenin kazananı olmuştu.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com