Bahçeli’den Halk, Now ve Sözcü TV’ye “Sinan Ateş” tehdidi: Hesaplaşacağız!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş suikastıyla ilgili iddiaların merkezinde partisinin olmasına tehditle karşılık verdi.

KRONOS 27 Mayıs 2024 GÜNDEM

MHP Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü’nde konuştu. Konuşmasında Ankara’da sokak ortasında öldürülen Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’le ilgili iddiaların merkezinde partisinin yer almasına değinerek Halk TV, Sözcü TV ve Now TV’yi tehdit etti.

Bahçeli, “Dünün ülkücü katillerinin ülkücü savunması yapması tam bir yutturmacadır. Elinde ve vicdanında kan bulunanlarla kesinle hesaplaşacağız. Halk TV, Now TV ve Sözcü TV olmak üzere, itibar cellatlarına soyunan, kimler varsa mahkemede dinlenmelerini, bilgi ve belgelerini mahkemeye sunmalarını istiyoruz. Bu konuda başvuruyu en kısa sürede yapacağız. Hesaplaşacağız kesinlikle helalleşmeyeceğiz” dedi.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“İman ve inanç ile çelikleşen, tehdit karşısında çelişkiye düşmeyen, haklı mücadelede hayatını ortaya koymaktan çekinmeyenlerin ortak unvanı kahramanlık olarak isimlendirilmiştir. Tadımlık heveslerin değil doyumluk hevesler peşinden gidenlerdir. Onlar minnet etmeden yaşadı, boyun eğmeden var oldu.

Her biri milli ve manevi değerlerle şuur kazandı. Şehadet şerbetinden yudum yudum içip milletimizin ve ülkemizin önünü aydınlattılar. Ülkücü şehitlerimiz elbette ölmedi onlar diridir. Şehitlerimiz ile nefes alıyor, hedeflerimizin rotasını çiziyoruz. Onlara mahcup olmak istemiyoruz.

“KESİN BİR HESAPLAŞMA İÇİN HAZIRIZ”

Hain saldırılara cesaretle direniyoruz. Ülkücü olmanın zor ülkücü kalmanın daha zor olduğu dönemde ülkücülüğü meslek edinenlerin kirli oyununu bozuyoruz. İçimizi karıştırmaya çalışmalarını dikkatle takip ediyoruz.

Elinde ve vicdanında ülkücü kanı taşıyan alçaklarla kesin bir hesaplaşma için hazır olduğumuzu söylüyoruz.

“HESAPLAŞACAĞIZ, KESİNLİKLE HELALLEŞMEYECEĞİZ”

Dünün ülkücü katillerinin ülkücü savunması yapması tam bir yutturmacadır. Elinde ve vicdanında kan bulunanlarla kesinle hesaplaşacağız. Halk TV, Now ve Sözcü olmak üzere, itibar cellatlığına soyunan, kimler varsa mahkemede dinlenmelerini, bilgi ve belgelerini adli makamlara sunmalarını ilan ediyorum. Bu konuda başvuruyu en kısa sürede yapacağız. Hesaplaşacağız kesinlikle helalleşmeyeceğiz

Bunların üstünden geleceğiz. Komünist taktiklerin davamız etrafında hesap mayınları yakında faillerini patlatacaktır. Bizden olmadığı halde bizimle ilgili konuşan, kokuşmuş zevatın kuyruk acısını biliyoruz.

“CUMHUR İTTİFAKI’NI ZAFİYETE UĞRATMAK İÇİN ÜZERİMİZE GELENLERİ PARAMPAÇA EDECEĞİZ”

Cumhur İttifakı’nı zafiyete uğratmak maksadı ile bir senaryo ile üzerimize gelenlerin yumuşak karnımızı yoklayanların dış bağlantılı ajanlara taşeronluk yapanları karşılayıp paramparça etmek nimet borcumuzdur.

MHP’yi yolundan ve davasından alıkoyacak hiçbir güç yoktur. Hiçbir karanlık emel davamızı bozamayacaktır.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com