Beşiktaş’tan Jose Mourinho açıklaması

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'ya teklif yaptıklarını söyledi: "Bize gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşme yapacağım."

KRONOS 19 Mayıs 2024 SPOR

Ünlü Portekizli Teknik Direktör Jose Morinho, Türkiye futbolunun gündeminde. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’ye başkan adayı olduğunu iddia eden Aziz Yıldırım, takımın başına Jose Morinho’yu getireceğini söylemişti. Ancak ünlü teknik direktör, Beşiktaş’ın da radarında.

Hatayspor maçının ardından açıklama yapan Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Jose Mourinho’ya teklif yaptıklarını söyledi. Yücel, “Bize gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya’da yeniden görüşme yapacağım” dedi.

Beinsports’un haberine göre, Hüseyin Yücel, “Yaklaşık 1 ay önce İstanbul’da, Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş’ta görmek istediğimi ve Beşiktaş’ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş’ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve bize gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya’da yeniden görüşme yapacağım. Beşiktaş olarak Jose Mourinho’nun ekonomik anlamdaki beklentilerini karşıladık. Sponsorluklar özelinde çalışmamız var. Rakamları karşılamaya hazırız. Yönetim kurulu içerisinde Mourinho konusunu değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta İtalya’da son bir görüşme gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com