Biden meydan okudu; Trump kabul etti

ABD'de başkanlık seçimi için geri sayım sürüyor. ABD Başkanı Biden ile Donald Trump'ın kozlarını paylaşacağı canlı yayın tarihi belli oldu.

KRONOS 15 Mayıs 2024 DÜNYA

ABD’de 5 Kasım’da yapılacak başkanlık seçimleri için Biden-Trump yarışında ilk canlı yayın karşılaşmasının tarihi belli oldu.

ABD Başkanı Joe Biden, sosyal medya hesabından CNN’in eski ABD Başkanı Donald Trump ile 27 Haziran’da karşı karşıya gelme teklifini kabul ettiğini açıkladı. “Sana sesleniyorum Donald, dediğin gibi her zaman, her yerde” mesajıyla Trump’a meydan okudu.

Trump da Truth Social adlı sosyal paylaşım platformunda yaptığı açıklamada, Biden ile haziran ve eylül ayında iki kez canlı yayında karşı karşıya gelmeyi kabul ettiğini belirtti.

Trump, “Ben heyecan olsun diye ikiden fazla tartışma öneriyorum ve bunları, Biden kalabalıklardan korkmasına rağmen geniş bir alanda yapalım. Sadece zamanını söyle, orada olacağım. Gürültü çıkarmaya hazır olalım” mesajını paylaştı.

İki aday 27 Haziran’da CNN kanalında, 10 Eylül’de ise ABC kanalında karşı karşıya gelecek ve başkanlık seçimleri öncesinde iki canlı yayın programında seçmene mesajlarını iletecek.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com