Cate Blanchett’ten Cannes’da Filistin’e destek

Avustralyalı oyuncu Cate Blanchett Cannes Film Festivali’nde giydiği elbiseyle Filistin’e destek verdi.

KRONOS 22 Mayıs 2024 DÜNYA

İki kez Oscar, üç kez BAFTA ve üç kez Altın Küre kazanmış Avustralyalı oyuncu Cate Blanchett, Cannes Film Festivali’nde rengi siyah-beyaz, astarı yeşil kıyafetine, halının kırmızısını da ekleyerek Filistin bayrağı oluşturdu

Dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan Cannes Film Festivali başladı. Avustralyalı yıldız Cate Blanchett, Cannes 2024 Film Festivali’nin açılışında boy gösteren ünlü oyuncular arasında yer aldı.

Sosyal medya kullanıcıları, festivalin kırmızı halısıyla tamamlanan siyah-beyaz ve yeşil astarlı elbisenin Filistin bayrağını andırdığını ve Filistin’e yönelik bir destek ifadesi olduğunu öne sürdü.

GİYDİĞİ KIYAFETLE GÜNDEM OLDU
Fransa’nın güneyinde bulunan Cannes şehrinde bu yıl 77’ncisi düzenlenen festivalde, kırmızı halıda yıldızlar geçidine sahne oldu. Festivale bu yıl Avustralyalı aktris ve yapımcı Cate Blanchett de katıldı. ‘The Apprentice’ filminin gösterimine katılan dünya yıldızının kıyafeti ise sosyal medyada gündem oldu.


Savaşın başlamasından bir ay sonra, Kasım ayında, Blanchett Avrupa Parlamentosu’na seslenerek acil insani ateşkes çağrısında bulunmuştu.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com