Cem Garipoğlu’nun intihar etmeden önceki son görüntüleri çıktı

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun intihar etmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı.

KRONOS 05 Mayıs 2024 GÜNDEM

2009 yılında Münevver Karabulut’u vahşice öldüren ve hapishanede intihar ettiği belirtilen Cem Garipoğlu, mezarının yeniden açılması talebiyle yeniden gündemde. Cem Garipoğlu’nun intihar etmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı.

Sabah gazetesinin haberine göre, Garipoğlu’nun intihar ettiği iddia edilen 10 Ekim ve 9 Ekim 2014 tarihlerindeki tüm koğuş giriş çıkış ve içerisini gösteren kamera kayıtları adli emanete alındı. Kameralar, özel yaşam alanı olan bölmeler ve mutfağı görmüyordu, sadece bölmelere giriş çıkış, koğuş dışı ile içinin koridor kısmı ve mutfakla bağlantısı bulunan avluyu gösteriyordu.

İntihardan bir gün önce 9 Ekim’de sabah sayımını saat 08.11’de veren Garipoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle anne ve babası ile açık görüş yapmak için saat 10.50’den 11.42’ye kadar gardiyanlar tarafından koğuşundan alınarak geri götürüldü.

Garipoğlu, 11.42’de koğuşa getirildiğinde öğle yemeğini de koğuştayken aldı ve yemekten sonra bir süre koğuşta bir süre de avlu da dolaştı. 14.30 sıralarında tekrar koğuşuna geçti ve mazgaldan verilen yemeği aldı. Akşam saatlerine kadar koğuş içerisinde bölmeler arasında yaşantısına devam etti. 20.07’de akşam sayımını verdi. Gardiyanlar koğuşa gelerek gece sat 01.50 sıralarında koğuş içerisini mazgaldan kontrol etti. Garipoğlu o sırada mutfakta bulaşıkları yıkıyordu. Kapıya gelen gardiyanlara başını uzatarak cevap verdi. Alınan ifadeler ile kamer görüntüleri bu olay örgüsüyle örtüştü.

UZUN BİR SÜRE KORİDORDA VOLTA ATTI

Kamera görüntülerine göre 9 Ekim’i 10 Ekim’e bağlayan gece uzun bir süre koridorda volta atan Garipoğlu, saat 03.09’da 3’üncü bölmenin kapısını tamamen kapattı. Garipoğlu 4 dakika sonra ise koridorda bulunan tabureyi aldı ve 3’üncü bölmeye geçip kapısını tekrar kapattı. Bir daha da dışarıya çıkmadı. Bu esnada kamera kayıtlarına göre, avlu, iç ve dış koridor görüntülerinde koğuşa giren, çıkan kimse yoktu.


 

İnfaz koruma memurları 10 Ekim sabah sayımı için koğuşa geldi ve seslendi. Ancak Garipoğlu ses vermedi. İçeri giren gardiyanlar Garipoğlu’nu 3 numaralı odada başında poşet, boynunda, kırmızı renkli düğümlenmiş naylon çamaşır ipi, üstü çıplak, altında eşofman bulunur şekilde yerde yatar şekilde buldu. Görevliler hemen revir ve 112 sağlık ekiplerini haberdar etti. Yapılan sağlık kontrolünde Garipoğlu’nun hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com