Ciciş Kardeşler’den Ceyda Ersoy gözaltına alındı

Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla İstanbul'dan Antalya'ya giden, 'Ciciş kardeşler'den Ceyda Ersoy kabin memuruna saldırdı. Ersoy Antalya Havalimanı'nda uçaktan indirilerek gözaltına alındı.

KRONOS 31 Mayıs 2024 GÜNDEM

Kamuoyunda ‘Ciciş kardeşler’ olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerden şarkıcı Ceyda Ersoy Antalya’ya gitmek için bindiği THP uçağının tuvaletini kullanmak istedi. Genç kadın bilinmeyen bir sebeple kabin memuruyla tartışmaya başladı. Pilot, Antalya Havalimanı Hava Trafik Kontrol Merkeziyle irtibata geçerek polis talebinde bulundu.

Uçak Antalya Havalimanı’na inişini sorunsuz gerçekleştirirken, Ceyda Ersoy polis tarafından uçaktan indirilerek gözaltına alındı. İfadesi alınan Ersoy’un serbest bırakıldığı öğrenildi.


Esra Ersoy, 2022 yılında Bodrum’da 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 10 yıl 1 ay hapse mahkum edilmişti.

CEYDA ERSOY KİMDİR?
Ceyda Ersoy, 30 Eylül 1988 tarihinde dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortaokul ve liseyi Mersin’de özel okullarda okuduktan sonra İstanbul Kültür Üniversitesi, Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro bölümüne devam etti.

Mart 2010 yılında “Top Model Of Turkey” yarışmasında Miss Fotomodel of Turkey seçildi. Kasım 2012 da Çin’de yapılan Miss Fotomodel of the world’da ülkemizi Miss Fotomodel olarak temsil etti.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com