Ekrem İmamoğlu’nun sessizliği akıllıca: Eline ne geçecekti? | Kronos TV

Moderatörlüğünü Turhan Bozkurt’un üstlendiği Analiz programında Yektan Türkyılmaz ve Doğan Ertuğrul konuşulmayanları konuşuyor… İmamoğlu ile Özel arasında bir adaylık krizi patlak verebilir mi? İmamoğlu'nun sessizliği ne anlama geliyor? İmamoğlu'nun eline ne geçecekti? Erdoğan CHP’yi kendi içinde bölmeyi mi planlıyor?

KRONOS 11 Mayıs 2024 VİDEO

“Normalleşme” ve “yumuşama” mesajları havada uçuşurken, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) hükûmeti çok tartışılacak bir kanun teklifini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne getirdi. Saray eleştirilerin önünü almak için “etki ajanlığı” ve “casusluk” gibi suçları icat etti.

Avukat Turgut Kazan “etki ajanlığı” kanun teklifini “Çok tehlikeli bir düzenleme. Bir hukukçu olarak dehşete kapılıyorum.” diye yorumladı.

Kazan: “Türkiye aleyhine propaganda yürütme eylemi diye bir eylem var. Aleyhine ne demek? Nasıl tanımlanacak? Nasıl aleyhine sayılacak? Kiminki aleyhine sayılacak? Bunların hepsi soru işareti.

ETKİ AJANLIĞI NEDİR?

Buna bir de etki ajanı denilecek. Yani bir çeşit Türkiye aleyhine propaganda yürüten kişi olacak ve onun da tanımı etki ajanı yani casus olacak.

Bir de ‘kara propaganda yapanlar’, -ne demekse- kara propaganda etki ajanı sayılacak. Ülkenin ekonomik, toplumsal ve kamu düzenini bozanlar da aynı kapsama alınacak. Böyle okuduğunuzda felaket bir düzenleme.”

Kronos TV’de “Analiz” programı yine dopdolu. Moderatörlüğünü Turhan Bozkurt’un üstlendiği Analiz programında Yektan Türkyılmaz ve Doğan Ertuğrul konuşulmayanları konuşuyor…

ÖZEL-ERDOĞAN GÖRÜŞMESİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan ile başladığı tura Devlet Bahçeli ile devam etti. Boş koltukta son dakika golü yediğini kendisi de itiraf etti.

Özel’in son görüşmelerini eleştirenler Taha Hüseyin Karagöz ile çektirdiği fotoğrafı görünce daha da sertleşti.

Özel’in “Bana da abi.” der sözleri ve Aktroll diye bilinen Adem Metan’ı methetmesi bir akıl tutulması mı?

Özel’in “Sayın Cumhurbaşkanı ile aramızda.” dediği sır ne olabilir?

CHP’de nepotizm vakaları patlak vermeye başladı. Özel’in sessiz kaldığı nepotizme İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kırmızı çizgi çekti. İmamoğlu ile Özel arasında bir adaylık krizi patlak verebilir mi? İmamoğlu’nun sessizliği ne anlama geliyor? İmamoğlu’nun eline ne geçecekti?

İmamoğlu’nun akıllıca hareket ettiğine dair yorumlar var.

Erdoğan CHP’yi kendi içinde bölmeyi mi planlıyor?

9’uncu yargı paketi Selahattin Demirtaş ve diğer siyasî tutuklular için bir af paketine dönüşebilir mi?

Sinan Ateş’in katil zanlısı Eray Özyağcı’yı suikastin ardından kaçıran 06 AT 5021 plakalı AUDI marka otomobil tespit edildi. Bu otomobilin daha önce Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından kullanıldığı ortaya çıktı. Hâlihazırda da Yıldırım’ın özel kalem müdürü kullanıyor.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Sinan Ateş suikastı davasına alenen müdahale etti. Ateş’in eşi Ayşe Ateş’in “Suikastı Sıradan bir alacak verecek cinayeti gibi göstermişler. Bu iddianameyi ya geri çekecekler ya da eksiklerini giderecekler.” çıkışına rağmen iddianame kabul edildi.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com