Erdoğan’dan Denizkurdu tatbikatı mesajı: ‘Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizkurdu Tatbikatı'na telefon bağlantısıyla katıldı. "Kimi zaman müttefiklerimizin uyguladığı gizli, açık ambargolara rağmen savunma yeteneklerimizi sürekli geliştiriyoruz, her cephede kararlı mücadele içindeyiz" dedi.

KRONOS 11 Mayıs 2024 GÜNDEM

Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca Doğu Akdeniz’de icra edilen Denizkurdu-II/2024 Tatbikatı’nın seçkin gözlemci günü sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tatbikata telefonla bağlanarak Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile görüştü.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“KARARLI MÜCADELE İÇİNDEYİZ”
“TCG Anadolu’nun yanı sıra daha büyük uçak gemisini ordumuza kazandırmaya yönelik çalışmalarımız sürüyor. 5. nesil uçağımız KAAN ikinci uçuşunu da başarıyla gerçekleştirdi. Kimi zaman müttefiklerimizin uyguladığı gizli, açık ambargolara rağmen savunma yeteneklerimizi sürekli geliştiriyoruz, her cephede kararlı mücadele içindeyiz.

Bölgemizde yaşanan son gelişmeler güçlü ordu güçlü Türkiye şiarımızın ne kadar kritik olduğunu bize tekrar hatırlatmıştır.


Son 21 yıldır ordumuzun caydırıcılığını artırmak, kapasitesini güçlendirmek için yoğun gayret gösteriyoruz. Bilhassa deniz kuvvetlerimizin araç gereç ve personel bakımından en üst seviyede olmasına büyük önem veriyoruz.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com