Erdoğan’ın Özgür Özel’e iade-i ziyaret tarihi belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP lideri Özgür Özel'e yapacağı iade-i ziyaret tarihi açıklandı.

KRONOS 26 Mayıs 2024 GÜNDEM

AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’ye yapması planlanan ziyarete ilişkin tarih verdi.

“Bundan sonraki dönemde de diyalog zeminin süreceğini tahmin ediyorum” diyen AKP’li Güler, Kanal 7’de katıldığı programda şu ifadeleri kullandı:

“31 Mayıs-1 ve 2 Haziran arası kampımız var. Zannediyorum ki o kamptan sonraki haftalarda olur. Henüz Sayın Cumhurbaşkanı’mızın yoğun bir programı var ona göre denk getirilecektir. Tahmin ediyorum, Haziran’ın ilk haftalarında değerlendirileceğine düşünüyorum.”

ÖZEL, 2 MAYIS’TA ZİYARET ETMİŞTİ

CHP ve AKP arasında 8 yıl aradan sonra genel başkan düzeyinde ilk kez görüşme gerçekleştirilmişti. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in görüşmesi 2 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’da başlamıştı.

Görüşmede Özgür Özel ve Erdoğan’ın yanı sıra CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan ve AKP Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş yer almıştı. 1 saat 35 dakika süren görüşme sonrasında ortak açıklama yapılmamıştı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com