Haluk Bilginer ile Angelina Jolie ‘Maria’ adlı filmde buluşuyor

Türkiye'nin Emmy Ödüllü oyuncusu Haluk Bilginer'in 'Maria' adlı filmde Angelina Jolie ile başrolü paylaşacağı iddia edildi. Bilginer filmde Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotle Onassis'i canlandıracak.

KRONOS 02 Ekim 2023 KÜLTÜR

Usta oyuncu Haluk Bilginer’in Angelina Jolie ile başrol oynayacağı iddia edildi.

Bilginer, Steven Knight’ın senaryosunu yazdığı ve Jolie’nin başrolünü üstlendiği “Maria” filminde, Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotle Onassis’i canlandıracak.

Film, 1970’lerin Paris’inde yaşayan ünlü soprano Maria Callas’ın son günlerini konu alıyor. Bilginer’in yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Paris Hilton, Gemma Arterton ve Jack O’Connell gibi isimler yer alıyor.

Filmin çekimleri Ekim ayında Budapeşte’de başlayacak.

Aynı zamanda Paramount+’ta yayınlanacak olan The Turkish Detective dizisinde de yer alacak olan Haluk Bilginer, bu polisiye dizisiyle ekranlarda sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.


MARIA FİLMİNİN KONUSU
Gerçek hikayelere dayanan film, dünyanın en büyük opera sanatçısı olarak gösterilen 1970’lerin Paris’indeki son günlerinde yaşanan çalkantılı, güzel ve trajik hikayesini anlatacak.

Başrolünde dünyaca ünlü yıldız oyuncu Angelina Jolie’nin yer aldığı Şilili film yapımcısı başrol için Angelina Jolie ile birlikte Haluk Bilginer’e de teklif götürdü. Maria Callas’ın inişli çıkışlı yaşamını konu alacak film heyecan ile beklenirken, “Maria” filminin şuan beyaz perdeye taşınacağı tarih ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor.

ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com