Herkes birbirine bıçak çekti, bir şarkılık ömürleri kaldı | Kronos TV

Devlet Bahçeli muhtıra verdi, Erdoğan geri adım attı... Erdoğan hangi yolu seçecek? Erdoğan, Süleyman Soylu ile niye görüştü? Ali Yerlikaya topun ağzında mı? Bu hafta Analiz'de konuşuluyor...

KRONOS 18 Mayıs 2024 VİDEO

Ankara’da kılıçlar çekildi. Müttefikler birbirine bıçak sallıyor. Emniyet’te kazan kaynıyor. “Darbe” iddiası birinin diğerini tasfiye bahanesine dönüşebilir mi? İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya topun ağzında.

Ankara’da erken kalkan darbe yapıyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli muhtıra verdi, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geri adım attı.

Kobani Davası’nda kararlar açıklandı

Ankara 22’nci Ağır Ceza Mahkemesi Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk’ü “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan 10 yıl; Figen Yüksekdağ’ı “devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak”, “suç işlemeye tahrik”, iki ayrı “terör örgütü propagandası” ve “seçim yasaklarına aykırı hareket etmek” suçlarından toplam 30 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 47 ayrı suçtan toplam 42 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

Erdoğan-Bahçeli düellosu

Ankara’da erken kalkan darbe yapıyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli muhtıra verdi, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geri adım attı.

Cumhur İttifakı’nda kılıçlar çekildi. Hükûmete tuzak mı kuruldu? Yoksa Erdoğan, Sinan Ateş cinayetinde suçüstü yakalanan MHP’nin örtbas etme hamlesine boyun mu eğdi?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya topun ağzında mı? Talimat verdiği üç Emniyet müdürü gözaltına alınırken, yine darbe, yapılanma ve diğer şablon kelimeler ile geçiştirdi.

Yerlikaya’nın Saray’a davet edilmemesi ne anlama geliyor?

Erdoğan, Süleyman Soylu ile niye görüştü?

Kronos TV’de “Analiz” programı yine dopdolu. Moderatörlüğünü Turhan Bozkurt’un üstlendiği Analiz programında Yektan Türkyılmaz ve Doğan Ertuğrul konuşulmayanları konuşuyor…

Çok ilginç çok… Anayasa Mahkemesi’nin Can Atalay hakkında verdiği hak ihlali ve tahliye kararını tanımamıştı.

Yargıtay 3’üncü Dairesi’nin başkanı Muhsin Şentürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na tayin edildi.

Erdoğan hangi yolu seçecek? Yumuşama rafa mı kalktı?

Ne kadar da umutlanmıştık oysa! Osman Kavala’ya yeniden yargılama yolu kapatıldı.

Kobani Davası’ndan çıkan kararlar…

Anlaşılan o ki; Erdoğan ipleri eline almak için konuyu derinlemesine araştırmak üzere MİT’i devreye soktu. İçişleri Bakanlığı ve Ali Yerlikaya bypass edildi.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com