İstanbulkart ile ‘Şok Market’lerde ödeme yapılabilecek 

Ulaşım dışında da birçok alanda temassız ödeme imkanı sunan İstanbulkart, yeni yılda bin 897 şubesi bulunan ŞOK Market’i de ağına ekledi. Vatandaşlar, İstanbul içindeki Şok Market’lerde hem kartına kontör yüklemesi yapabilecek, hem de alışveriş tutarlarını bu kartla ödeyebilecek.

KRONOS 22 Ocak 2021 GÜNDEM

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) iştiraklerinden BELBİM AŞ’nin ürünü olan İstanbulkart, ‘Şehrin Yaşam Kartı’ ulaşım dışı kullanım ağını da son bir yılda iki kat artırdı.

İstanbulkart, ulaşım ve İSPARK otoparkları dışında; marketlerde, müzelerde, eğlence sektöründe, restoranlarda, online alışverişlerde ve daha birçok alanda İstanbullulara hızlı ve temassız ödeme imkânı sunuyor.

İSTANBULKART-ŞOK MARKET ANLAŞMASI  

İstanbul’da bin 897 şubesi bulunan Şok Market ile yeni bir ortaklığa imza atan İstanbulkart, kontör yükleme ve alışveriş ağını daha fazla genişletmiş oldu. Bu işbirliği sayesinde vatandaşlar, kent genelindeki Şok Market’lerde kartlarına kontör yüklemesi yapabilecek. Hem de alışverişlerinde ödeme yöntemi olarak İstanbulkart’ı kullanabilecek.


 

‘İSTANBULKART SADECE ULAŞIMDA DEĞİL…’ 

Yeni işbirliğinin İstanbullulara kolaylık sağlayacağını belirten BELBİM AŞ Genel Müdür Yardımcısı Ceyda Ünal, “Halkımıza sadece ulaşımda değil, şehrin her alanında kolaylık sağlamak istiyoruz” dedi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com