Jennifer Lopez biletleri satılmayınca turnesini iptal etti

Jennifer Lopez, son albümünü çıkarmasının ardından planladığı turnesini iptal ettiğini açıkladı, hayranlarından özür diledi.

KRONOS 01 Haziran 2024 KÜLTÜR

Şarkıcı Jennifer Lopez’in 9. stüdyo albümü 16 Şubat’ta dinleyici ile buluştu. Albümün ardından turneye çıkacağını duyuran ünlü isim, “This Is Me… Now the Tour” adını taşıyan turne için Amerika’da 34 konser vereceğini duyurdu.

Ancak 54 yaşındaki şarkıcının bazı konserlerinin iptal edilmesi hayranların dikkatini çekti. NTV’nin haberine göre, Lopez konuyla ilgili bir açıklama yapmasa da bilet satışlarının beklentinin altında kalması nedeniyle 7 konserin iptal edildiği iddia edildi.

“SİZİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM”

Bunun üzerine turnesinin adını “This Is Me… Live | The Greatest Hits” olarak değiştiren Lopez, 26 Haziran’da başlayacak olan turnesini iptal etti. Lopez, neden bu kararı verdiğini de açıkladı. Basın kuruluşlarıyla paylaşılan bildiride “Jennifer çocukları, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte olmak için zaman ayırıyor” denildi.

Ünlü şarkıcı, hayranlarına “Sizi hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm ve yıkıldım. Lütfen şunu bilin ki eğer kesinlikle gerekli olduğunu hissetmeseydim bunu yapmazdım. Söz veriyorum bunu telafi edeceğim ve hep birlikte yeniden birlikte olacağız. Hepinizi çok seviyorum. Bir sonrakine kadar…” diye seslendi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com