Kalben’in nasıl gözaltına alındığı ortaya çıktı

Ünlü şarkıcı Kalben'in gözaltına alınmasının detayları ortaya çıktı. Şarkıcı hakkında bir ihbar sonucunda soruşturma başlatıldığı belirtildi.

KRONOS 17 Mayıs 2024 KÜLTÜR

Ünlü şarkıcı Kalben’in, İtalya’da madde kullanırken gizlice çekilmiş bir video eşliğinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan bir ihbar sonucu gözaltına alındığı belirtildi.

Söz konusu ihbarda, ünlü şarkıcının uyuşturucu madde satışı yaptığı da iddia edilince, gözaltı operasyonuna karar verildiği kaydedildi. İhbarcının emniyete bir dilekçe gönderdiği de öğrenildi.

Günaydın’da yer alan habere göre, ihbarcının dilekçesinde, uyuşturucu maddeyi sağlayan kişilerin isimlerini de verdiği öne sürüldü.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ünlü şarkıcı Kalben’in evine operasyonu düzenlenmişti. Yürütülen soruşturma doğrultusunda ikamete yapılan baskında şarkıcı Kalben Sağdıç, gözaltına alındı.

Kalben’in evinde yapılan aramada miktarı 15 gram olduğu öne sürülen madde ile birlikte 2 bin avro, 730 dolar ve 1.500 TL’ye el konmuştu.

Kalben’in evinde yapılan aramada, oyuncak araba içerisinde uyuşturucu madde bulunduğu iddia edilmiş, sanatçı yurtdışına çıkış yasağı içeren adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılmıştı.

Kalben yaptığı ilk açıklamada, “Canlarım; müzik, edebiyat ve dostluk yoluyla tanıştıklarım… İyiyim, daha da iyi olacağım” demişti

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com