Kulis: Erdoğan’ın ‘yanlış aday yüzünden kaybettik’ dediği 2 şehir

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin il başkanları toplantısında iki şehri yanlış belediye başkan adayı nedeniyle kaybettiğini söyledi. İşte o iki kent...

KRONOS 16 Mayıs 2024 GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, partisinin il başkanları toplantısında, “Yozgat ve Şanlıurfa’yı yanlış aday yüzünden kaybettik” dediği iddia edildi.

Türkiye gazetesinin haberine göre; Erdoğan, il başkanları toplantısında Çorum’a hızlı tren, Eskişehir’in bir ilçesine de tren hattı isteyen il başkanlarına “En büyük hızlı tren yatırımlarını İstanbul, Ankara, Eskişehir’e yaptık. Bu işler sadece yatırım yapmakla olmuyor, çalışmıyorsunuz. Çorum mitingi çok kalabalıktı ama oy kaybı yaşadık, ilçe kaybettik. Yaptığımız yatırımları anlatamıyorsunuz” dedi.

Kulis haberine göre, Erdoğan’ın bazı illerin yanlış aday tercihi yüzünden kaybedildiğini dile getirdiği de öğrenildi. Erdoğan “Yozgat ve Şanlıurfa’yı yanlış aday yüzünden kaybettik” değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan’ın Türkiye’nin en genç belediye başkanı seçilen Karabük Belediye Başkanı’nı ve İl Başkanı’nı seçimlerdeki başarısından dolayı da tebrik ettiği, talepleri için ilgili bakanlıklarla istişare halinde olmaları talimatı verdiği ifade edildi.


 

Toplantıya katılan il başkanları ve belediye başkanlarına sunum yapan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, “Şatafat, lüks, gösteriş ve korumalardan uzak durun. Davayı içselleştirerek çalışın” uyarısında bulundu.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com