Mansur Yavaş’a akıllara durgunluk verecek kumpas

Metro istasyonuna kovayla su döküp ‘su bastı’ diye paylaşmışlar… ABB, ‘Söğütözü Metrosu’nda her yağışta su basıyor’ iddialarına ilişkin açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, söz konusu metro istasyonuna kovayla su döküldüğünün tespit edildiği bildirildi.

KRONOS 24 Mayıs 2024 GÜNDEM

Köpek dışkısı, yürüyen merdivenler derken şimdi de bu… 2019’dan bu yana CHP’ye geçen büyükşehir belediyelerinde iktidar yanlılarının kumpasları bitmek bilmiyor. Bu kez de hedefte Mansur Yavaş’ın yönettiği Ankara Büyükşehir Belediyesi vardı.


CHP, 2019’da İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 11 büyükşehir belediyesini kazanmıştı. O dönem meclis çoğunluğunu elde edemeyen CHP, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deyimiyle ‘topal ördek’ haline getirilmeye çalışılmış ve birçok engellemelerle karşı karşıya bırakılmıştı.

Bunun yanı sıra İBB başta olmak üzere otobüslere köpek dışkısı atma, belediye otobüslerinin arızalanması üzerinden belediyeyi hedef alma, yürüyen merdiveni bozarak çekim yapma gibi pek çok kumpasla bu belediyeler hedef alınmıştı.

KAMERALARA TAKILDILAR
Son olarak kumpasın hedefi Ankara Büyükşehir Belediyesi oldu. ABB’den ‘metro’ kumpasına ilişkin şu açıklama yapıldı:

“Bugün bazı sosyal medya hesaplarında ‘Söğütözü Metrosu’nu her yağışta su basıyor’ yorumuyla paylaşılan görüntüler incelendiğinde, bir şahsın damlama olan bölgeye konan iki kova suyu yere dökerek çekim yaptığı ve sosyal medya haber sitelerine servis ettiği tespit edilmiştir. Halkı yanıltıcı eylemlerde bulunan şahıs hakkında hukuki süreç başlatılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com