Müjde Ar’dan Sedef Kabaş’ın tutuklanmasına tepki

Sezen Aksu'ya destek veren sanatçı Müjde Ar, bu kez gazeteci Sedef Kabaş’ın tutuklanmasına tepki gösterdi: ‘Maalesef çok üzücü. Yaratılan korku ikliminin önü daha ne kadar açılacak?’

KRONOS 23 Ocak 2022 GÜNDEM

Şarkıcı Sezen Aksu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hedef alınması ve gazeteci Sedef Kabaş’ın “Cumhurbaşkanı’n hakaret” ettiği iddiasıyla tutuklanmasıyla birlikte Türkiye’nin yeni bir korku ikliminin içine sürüklenmek istediği ifade ediliyor.

Sanat camiasından ise Sezen Aksu’nun yanı sıra tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş’a destek geliyor. Son olarak oyuncu Müjde Ar, Flash TV’de yayınlanan programa bağlanarak Sedef Kabaş’ın tutuklanmasına tepki gösterdi. Müjde Ar, “Maalesef çok üzücü. Yaratılan korku ikliminin önü daha ne kadar açılacak?” dedi.

‘KORKU İKLİMİ KANIMCA SEÇİME KADAR DEVAM EDECEK’

Oyuncu Ar, “Bu şiddet ve korku iklimi kanımca seçime kadar devam edecek. Bu çaresizliğin gürültüsü içinde Sezen Aksu, Sedef Kabaş, bütün kadınlar yer aldırılmaya çalışılıyor” diye konuştu.


Sanatçı Müjde Ar, daha önce Sezen Aksu’ya destek açıklaması yapmıştı ve “Toplu iğne başı kadar tartışmayacak bir konuyu dil koparmaya kadar götürmek doğrusu hepimizin vicdanını kanattı. Bundan sonra sıra sanatçıların dilinin kopartılmasına mı geliyor” demişti.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com