Neden korkuyorlar? Erdoğan ile Fidan’ın yeni oyun planı | Kronos TV

CHP lideri Özel, 31 Mart’ta yakaladığı fırsatı ucube Gölge Kabine mekanizması uğruna heba mı etti? Recep Tayyip Erdoğan anayasa değişikliği için muhalefetin sinirlerini mi alıyor? Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Erdoğan'ın yeni oyun planı ne? Neden korkuyorlar? Bu hafta Analiz'de konuşuluyor...

KRONOS 02 Haziran 2024 VİDEO

Gölge Kabine bombası: Yumuşamanın sebebi anlaşıldı. CHP lideri Özel, 31 Mart’ta yakaladığı fırsatı ucube Gölge Kabine mekanizması uğruna heba mı etti?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan anayasa değişikliği için muhalefetin sinirlerini mi alıyor? Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Erdoğan’ın yeni oyun planı ne? Neden korkuyorlar?

Kronos TV’de moderatörlüğünü Turhan Bozkurt’un üstlendiği ANALİZ programında konuşulmayanlar konuşuluyor. Kronos Haber Yayın Yönetmeni Doğan Ertuğrul ile uluslararası ilişkiler uzmanı Ömer Murat, Türkiye gündemine masaya yatırdı.

Türkiye’de seçimden bu yana demokrasi ve hukuk adına ileri adım bir tarafa daha da geri gidilmedi mi?

9’uncu yargı paketine ilave edilen etki ajanlığı teklifine karşı muhalefet niye ortalığı ayağa kaldırmıyor?

İktidar ile muhalefeti karşı karşıya getiren Dışişleri Teşkilatını Güçlendirme Vakfının kurulmasına yönelik yasa teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda dün gece kabul edilerek yasalaştı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Bakanlık yönetiminin kurumun özellikle finansal açıdan güçlendirilmesini sağlamak için kurulmasını istediği Vakıf muhalefet tarafından eleştiriliyor.

Vakıf fikri nereden ortaya çıktı?

Vakıf ile ilgili TBMM’ye gönderilen yasa teklifinde temel amaç “Dışişleri Bakanlığı teşkilatının faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve personelin temsil kabiliyeti yüksek ve donanımlı yetiştirilmesinin desteklenmesi hedeflerine yönelik olarak kaynak üreterek katkıda bulunmak” olarak anlatılıyor.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin “Türkiye milleti” ibaresi sürç-i lisan mı, yeni dönemin ilk işaret fişeği mi? Fazla mı umutlanmış oluruz?

Sinan Ateş cinayetinde yeni detaylar!

Bahçeli’nin Olcay Kılavuz’u danışmanlık görevinden azletmesi Sinan Ateş cinayetinde şüphelilerin üzerine gidilmesini katkı sağlar mı?

Bahçeli ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ne görüştü? Yerlikaya’nın Bahçeli’den özür dilediği iddia ediliyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, AKP Genel Merkezi’ndeki görüşmede “gölge kabine” kararı alınmış.

CHP’nin gölge kabinesini teşkil eden genel başkan yardımcıları, bakanlar ile bir araya gelmeye başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP’nin yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’i makamında ağırladı.

Bugün karşılıklı ziyaret ve çay kahve ikramı… Yarın Saray’ı nasıl eleştireceksiniz? Yine 2 Ağustos 2016 Yenikapı tuzağı mı?

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com