Nihan Candan sosyal medyayı salladı: ‘Cezaevinde 7 vakit namaz kılıyordum’

37 kiloya düştüğü için cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan, verdiği son röportajda anlattıklarıyla magazin gündemine yerleşti. Fenomen Candan, tahliye edildikten sonra verdiği röportajda, 7 vakit namaz kıldığını söyledi.

KRONOS 13 Mayıs 2024 YAŞAM

37 kiloya düştüğü için cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan, verdiği son röportajda anlattıklarıyla magazin gündemine yerleşti.

Sosyal medya fenomeni olan Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama ile dolandırıcılık suçlamaları nedeniyle tutuklu yargılanmak üzere cezaevine girdi.

6 aydır cezaevinde bulunan Nihal Candan, psikolojik sorunlar nedeniyle 37 kiloya kadar düştü.

Yeme bozukluğu olan Nihal Candan’a ‘anoreksiya nevroza’ adı verilen hastalık teşhisi konularak tahliyesine karar verildi.


Tahliye edildikten sonra sık sık röportaj veren Nihal Candan, son olarak “Bir Bak Burası Çok Önemli” isimli YouTube programına konuk oldu.


“NAMAZ KILMAYA BAŞLADIM”
Cezaevindeyken namaz kılmaya başladığını söyleyen Candan, şu ifadelere yer verdi:

Betonlar arasında bildiğimiz tüm meditasyon uygulamalarını yaptık Bahar’la. Günlük tuttuk. Sabah namazını zaten ben kaçırmazdım. Sabah namazı benim için çok değerli. Çünkü onda bir hadis var; “Namaz uykudan hayırlıdır” diye. O benim en sevdiği hadis. Sadece 7 vakit kılmıyordum. 7 vakte cezaevinde çıkardım. Teveccüh (Teheccüd demek istiyor) ile nafile namazlarıyla. 7 vakit kılıyordum cezaevinde. Biraz daha tasavvuf, Mevlana bilinci aşılamaya çalıştım kız kardeşime, onu öyle uyuttum.

Nihal Candan’ın son halini görenler kilo almış olmasına dikkat çekti.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com