Okul basan, öğretmen darp eden veliler 300’er bin kefaletle serbest

Kocaeli'de bir ilkokulda çocuğuyla kavga eden sınıf arkadaşına saldırı girişiminde bulunan ve bir öğretmeni darp eden veli ve yakını kefaletle serbest bırakıldı.

KRONOS 29 Mayıs 2024 GÜNDEM

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, kızı ile kavga eden öğrenciye saldırmak isteyen, öğrencisi göstermeyen öğretmen Burak Laçin’in üzerine yürüyen, araya giren öğretmen Mehmet Demir’i darp eden M.A. (32) ve yakını S.A. (28), 300’er bin lira kefaletle serbest bırakıldı.

Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu’nda, önceki gün birinci sınıf öğrencisi 2 kız çocuğu kavga etti. Akşam eve giden öğrencilerden biri, kavgayı babası M.A.’ya anlattı.

ARAYA GİREN ÖĞRETMEN TEKMELERİN HEDEFİ OLDU
Önceki gün sabah saatlerinde okula gidip, kızının eğitim gördüğü sınıfa giren M.A., sınıf öğretmeni Burak Laçin’den çocuğu ile kavga eden öğrenciyi kendisine göstermesini istedi. M.A., Laçin’den olumsuz cevap aldı.

Bunun üzerine M.A. okula çağırdığı yakınları ile öğretmen Laçin’in üzerine yürüdü. Araya giren öğretmen Mehmet Demir tekme ve yumrukların hedefi oldu. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

ŞİKAYET SONRASI GÖZALTI
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden Demir darp raporu aldı. Şikayet sonrası veli M.A. ile yakınları S.A. ve İ.A. gözaltına alındı.


Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, bugün Gebze Adliyesi’ne sevk edildi. İ.A., savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken, hakim karşısına çıkan M.A. ve S.A., adli kontrol tedbiri kapsamında 300’er bin TL kefaletle serbest bırakıldı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com