Özgür Özel, Sinan Ateş cinayetinde AKP’yi de sorumlu tuttu

Sinan Ateş suikastı soruları nedeniyle MHP'li Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter tarafından hedef alınan CHP lideri Özgür Özel, yeni bir açıklama yaptı.

KRONOS 23 Mayıs 2024 GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile CHP Genel Merkezi’ndeki makamında bir araya geldi. İki lider görüşme sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Özel’e, MHP lideri Devlet Bahçeli’ye “arsız metin yazarların yanıtlasın” diyerek yönelttiği Sinan Ateş suikastına ilişkin dört sorunun ardından MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter’in hakaret ve tehditle karşılık vermesi de soruldu.

“MESELE BU KADAR HASSAS VE CİDDİ”

Özel, MHP kanadından MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter dışında kimseden ses çıkmadığını belirterek, “Mesele bu kadar hassas ve ciddi ve gerçek zaten. Ben bunun üstüne daha fazla ne söyleyeyim. Cümle alemin bildiğini sadece imza ettik” diye konuştu.


“CUMHUR İTTİFAKI BU YÜKTEN KURTULMALI”

Özel, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından cumhurbaşkanı ve siyasi parti liderleriyle görüşmesinin yarattığı siyasette “normalleşme” iklimi için de eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetini hatırlatarak “O kan orada durdukça Türkiye’de siyaset normalleşemez! Cumhur İttifakı’nın bu yükten kurtulması lazım” dedi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com