Pervin Buldan’dan Tansu Çiller’e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkilerse…

DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan, eşi Özer Çiller'i kaybeden eski Başbakan Tansu Çiller'i hedef aldı. Buldan, eşi Savaş Buldan'ın ölümünü hatırlatarak Çiller'e "Senin eşin yatağında öldü bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle" dedi.

KRONOS 01 Haziran 2024 GÜNDEM

Bir süredir diyaliz tedavisi gören Eski Başbakan Tansu Çiller’in eşi Özer Uçuran Çiller bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan, 90’lı yıllarda Başbakanlık yapan Tansu Çiller’in bugün hayatını kaybeden eşi Özer Uçuran Çiller ile ilgili sosyal medya hesabında bir paylaşım yaptı.

DEM’Lİ BULDAN’DAN PAYLAŞIM
Çiller’in 90’lı yıllarda PKK’ya yardım eden iş insanlarının listesinin ellerinde olduğunu söylediği dönemde eşi Savaş Buldan’ın ölümünü hatırlatarak, “Senin eşin yatağında öldü bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle” dedi.

Buldan’ın paylaşımı şu şekilde:

“Ne kadar manidar değil mi Tansu Çiller? Bugün 1 Haziran. 3 Haziran yani iki gün sonra Savaş Buldan, Adnan Yıldırım ve Hacı Karay’ın 30. katledilme yıldönümleri. Senin eşin yatağında öldü bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com