Rock grubu Train’in kurucusu Charlie Colin, hayatını trajik şekilde kaybetti

Ünlü basçı Charlie Colin, duşta düşerek hayatını kaybetti. Colin, müzik kariyerinin yanı sıra sanat koleksiyonu da yapıyordu ve evsiz sanatçıların savunuculuğunu yapıyordu.

KRONOS 23 Mayıs 2024 KÜLTÜR

‘Hey, Soul Sister’ ve ‘Drops of Jupiter’ gibi şarkılarla bilinen ünlü rock grubu Train’in kurucu üyelerinden olan Charlie Colin’in hayatını kaybettiği açıklandı. Yaşananlara göre Colin, Brüksel’de bir arkadaşındayken duş almaya kalktı. Ancak Colin, duşta kayıp düşerek hayatını kaybetti. Müzisyenin ölüm haberini ise annesi duyurdu.

TMZ’in haberine göre, Charlie Colin’in annesi müzisyenin Belçika’da bir konservatuarda ders verdiğini ve bir film yaptığını söyledi. Colin, geçmişte verdiği bir röportajda kendisiyle ilgili, “İyi bir kayda göre dünyevi bir adamdım. Sonunda başarılı oldum. Birçok insan bana kendimle ilgili gerçeği söylüyor. Pek çok açıdan büyümedim. Bir yandan birçok arkadaşımdan daha tecrübeli ve dünyeviydim ama diğer yandan hiçbir zaman oraya çıkıp sorunu zor yoldan çözmek zorunda kalmadım çünkü her zaman aklımda olan bir şey vardı. Birdenbire 40 yaşındaydım ve tüm bu zaman geçip gitmişti. Aynaya baktım ve ’40 yaşında bir çocuk gibiyim’ dedim. Hayatla uğraşmak zorunda olan bir adam olmanın ne anlama geldiğini bilmiyorum” demişti.


ABD’li rock grubu Train, 58 yaşındaki ölümünün ardından kurucu üyeleri Charlie Colin’i anarak onu “en tatlı adam” olarak nitelendirdi.

Kız kardeşi, çarşamba günü The Associated Press’e basçının öldüğünü doğruladı.

Ölüm nedeni doğrulanmadı, ancak annesinin ABD internet sitesi TMZ’ye Brüksel’de bir arkadaşının evinde otururken duşta kayarak öldüğünü söylediği bildirildi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com