Selvi, Kenan Sofuoğlu’nu tiye aldı: İnsanlık böyle zulüm görmedi

Abdulkadir Selvi, Kenan Sofuoğlu’nun "Vekillik hayatımın en büyük hatasıydı” sözlerini tiye aldı: "Anlattıkları yürek paralayacı. İnsanlık tarihi ‘milletvekili’ yapılmak gibi ağır bir zulüm görmemiştir. Bir insana bu kadar ağır yüklenilmez ki canım!"

KRONOS 14 Mayıs 2024 GÜNDEM

İktidara yakın Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, eski AKP’li milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun “Vekillik hayatımın en büyük hatasıydı” sözlerine tepki gösterdi.

Kenan Sofuoğlu’nu tiye alan Abdulkadir Selvi, “İlk fırsatta Kenan Sofuoğlu’na işkence yaptıkları bir yer olup olmadığını soracağım. Çünkü anlattıkları yürek paralayacı. İnsanlık tarihi ‘milletvekili’ yapılmak gibi ağır bir zulüm görmemiştir. Bir insana bu kadar ağır yüklenilmez ki canım! Ne yapmışlar diyeceksiniz? Daha ne yapsınlar, AK Parti tutmuş Kenan Sofuoğlu’nu milletvekili yapmış” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘SUÇ ONU VEKİL YAPANDA’

Sofuoğlu’nun Meclis’e Lamborghini spor arabasıyla gelmesini, ayaklarını masanın üzerine uzatıp danışmanlarıyla çektirip ’emir erlerim’ diyerek paylaştığı fotoğrafı hatırlatan Selvi, şunları söyledi:

“Lüks yaşamını, israfı, gariban halkımızın gözünün içine soka soka yaşasın. Ama 5 yıllık vekilliği sırasında Meclis kürsüsüne çıkıp konuşma yapmasın, seçildiği bölgenin sorunlarıyla ilgilenmesin, Türkiye’nin sorunlarına kafa yormasın. Ama Kocaeli’den seçmenler kendisini aramak gibi ‘hadsizlikte!’ bulununca ‘Böyle bir zulüm, böyle bir işkence çekilir mi?’ diye isyan etsin. O zaman istifa etmeyi bile düşünmüş. Etseydin kardeşim. Seni zorla tutan mı vardı? Ama suç Kenan Sofuoğlu’nda değil, onu milletvekili yapanda.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com