Türkiye’nin ilk astronotu Kocaeli’nde trafik kazası geçirdi

Astronot Alper Gezeravcı'nın içinde bulunduğu otomobile, bir midibüs arkadan çarptı. Kazayı yara almadan atlatan Gezeravcı ve otomobildeki iki kişi tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

KRONOS 31 Mayıs 2024 GÜNDEM

“Türkiye’nin ilk astronotu” sıfatıyla il il gezip öğrencilerle sohbet programlarına katılması ile dikkat çeken Alper Gezeravcı, Kocaeli’de trafik kazası geçirdi. Gezeravcı, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Kaza, D-100 kara yolu Ankara istikameti Yenidoğan Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Bir midibüs, Gezeravcı’nın içinde bulunduğu otomobile arkadan çarptı.

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, Gezeravcı da ambulansla tedbiren Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Gezeravcı’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.


VALİ YAVUZ: YARALANMA TESPİT EDİLMEDİ
Kocaeli’de Alper Gezeravcı ve beraberindeki 2 kişinin kaldırıldığı Kocaeli Şehir Hastanesi’ne giden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, gazetecilere açıklama yaptı. Vali Yavuz, Gezeravcı ve beraberindeki iki kişinin durumlarının iyi olduğunu ifade ederek, “Gerekli görülen tüm görüntüleme ve tahliller yapılmış, kontrolden geçirilmiştir. Şu an itibariyle herhangi bir yaralanma tespit edilmemiştir. Kontrol amaçlı şu anda hastanemizde bulunuyorlar. Kocaeli’den transit geçerken meydana gelmiş bir hadise.” dedi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com