Selvi, Özel’in sorusuna Bahçeli’nin yanıtını ‘zamanı gelince’ yazacak!

İktidara yakın gazeteci Abdulkadir Selvi: "Devlet Bahçeli ile görüşmesinde Özgür Özel, Osman Kavala başta olmak üzere Gezi mahkûmlarıyla ilgili konuyu gündeme getirmiş. Peki MHP lideri nasıl karşılamış, Bahçeli’nin yanıtı ne olmuş?"

KRONOS 10 Mayıs 2024 GÜNDEM

CHP lideri Özgür Özel, yerel seçim sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. Özel bu görüşmede Erdoğan’a Gezi sanıkları ve 28 Şubatçı paşaların tahliyesini gündeme getirdi. Osman Kavala’nın tahliye edileceği sinyallerine ise MHP’den sert tepkiler geldi. Hatta, Özgür Özel ile Devlet Bahçeli görüşmesinden önce, MHP lideri yaptığı grup toplantısında tavrını net olarak belli etti. “Kimse mahkemelere, hakimlere talimat veremez” dedi Bahçeli. Peki, aynı gün gerçekleşen görüşmede Özel, Bahçeli’yle ne konuştu?

İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bu görüşmeye ilişkin paylaştığı kulisinde “Özgür Özel, Osman Kavala başta olmak üzere Gezi mahkûmlarıyla ilgili konuyu gündeme getirmiş” dedi. “Peki MHP lideri nasıl karşılamış, Bahçeli’nin yanıtı ne olmuş?” sorusunu yönelten Selvi, “Onu da zamanı gelince yazacağım” yanıtını verdi.

‘BU SORUNUN PEŞİNE DÜŞTÜM’

Selvi’nin yazısı şöyle:

“Özgür Özel, Devlet Bahçeli görüşmesinde en çok merak edilen, Kavala konusuydu. Çünkü görüşmeden 1 saat önce Devlet Bahçeli, MHP Grubu’nda Kavala konusunda sert açıklamalar yapmıştı. O nedenle görüşmede Özgür Özel, Osman Kavala konusunu açtı mı? Devlet Bahçeli’nin yanıtı ne oldu?

Ben de bu sorunun peşine düştüm.


 

Özgür Özel, Osman Kavala başta olmak üzere Gezi mahkûmlarıyla ilgili konuyu gündeme getirmiş.

AİHM kararları ve Avrupa Konseyi’ndeki sürece işaret ederek, ‘Avrupa istemeden biz bu işi çözmeliyiz’ demiş. Peki MHP lideri nasıl karşılamış, Bahçeli’nin yanıtı ne olmuş? Onu da zamanı gelince yazacağım.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com