1 kişinin öldüğü fayton kundaklama olayında 5 tutuklama

İzmir'de park halindeki bir faytonun yakılmasının ardından olay yerine gelen fayton sahibi ile akrabalarına, pompalı tüfekle açılan ateş sonucu bir kadının ölümü ve 8 kişinin yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı.

KRONOS 06 Temmuz 2024 GÜNDEM

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde Fikriye Silistireli ve ailesine ait fayton, iddiaya göre evlerinin yakınında park halindeyken husumetli oldukları kişilerce kundaklandı. Yanan faytonu görüp söndürmek için dışarı çıkanlara pompalı tüfekle ateş açıldı.

Saldırıda Silistireli ve 8 yakını yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılan yaralılardan Fikriye Silistireli, doktorların çabasına karşın kurtarılamadı.


Diğer yaralılar ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Analiz Büro Amirliği, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli A.G, E.C, G.A.D, C.G ve Ş.G.’yi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerin 5’i de tutuklandı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com