15 Temmuz anması: ‘Darbe domuz eti gibi haramdır, şeytan işidir’

KRONOS 22 Şubat 2018 GÜNDEM

Kapatılan Refah Partisi’nin Rize eski milletvekili Şevki Yılmaz, darbenin, domuz eti yemek gibi haram olduğunu belirterek, “Peygamberlerin hiçbiri ihtilalle gelmedi. Peygamberler inkilapçıdır, ihtilal ise şeytan ve yandaşlarının yapısıdır. Dinimiz darbe dini değil, sevgi dinidir” dedi.

Antalya’da Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Öğrenci Konseyi ve Akil Öğrenciler Topluluğu’nun ‘Bir Hilal Uğruna’ adıyla düzenlediği etkinlikte  buluştu.

15 Temmuz darbe girişimi gecesi eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Nihal Olçok, o gece çok değişik bir şey yaşandığını söyledi. O gece yaş, cinsiyet, din, dil ve ırkın olmadığını kaydeden Olçok, “Bu kadar olağanüstü bir geceden sonra birlik ve beraberliğin sağlanmasından sonra birkaç ay içinde bu duyguyu kaybediyor olmamız bizi düşünmeye sevk etmeli. Bu bir sitem değil, sadece durum tespitidir” dedi.

Eski milletvekili Şevki Yılmaz, dua okudu. Dinleyicileri de duaya ortak eden Yılmaz, Anadolu’yu Türklere teşvik edenin Hz. Muhammed olduğunu söyledi. Peygamberlerin tümünün emperyalizme karşı olduğunu kaydeden Yılmaz, peygamberlerin tamamının zenginlerin yanında doğduğunu, ancak mazlumların yanında yer aldığını aktardı. Şevki Yılmaz, “Darbe, domuz eti yemek gibi haramdır. Peygamberlerin hiçbiri ihtilalle gelmedi. Peygamberler inkilâpçıdır, ihtilal ise şeytan ve yandaşlarının yapısıdır. Dinimiz darbe dini değil, sevgi dinidir” dedi.

TÜRKLER SAYESİNDE AMERİKA BULUNDU

Anadolu’nun, barış köprüsünün kilit taşı olduğu için Türkiye’nin düşmanları olduğunu iddia eden Şevki Yılmaz, Amerika kıtasının Türklerin atası sayesinde bulunduğunu söyledi. Yılmaz, “Anadolu, Müslümanların eline geçince Afrika ve Asya’ya gidip köle ticareti yapamadılar. Osmanlı tokadının uzanamadığı yerlerde, ‘Hindistan’a nasıl gideriz’ diye okyanuslarda yol ararken önlerine boş Amerika adası geldi. Orada, Kızılderilileri yaktılar, bizim korkumuzdan Amerika’ya yerleştiler” diye konuştu.

 

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com