25 ayrı suçtan aranan zanlı broşür dağıtırken yakalandı

Bursa'da sahte kimlikle gezen, 25 ayrı suçtan aranan ve 25 yıl 2 ay 27 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı güzellik merkezi broşürü dağıtırken Güven Timleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

KRONOS 18 Haziran 2024 GÜNDEM

Bursa’da sahte kimlikle gezen, 25 ayrı suçtan aranan ve 25 yıl 2 ay 27 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, Bursa’nın insan yoğunluğunun en çok bulunduğu Cumhuriyet Caddesi’nde güzellik merkezi broşürü dağıtırken yakalandı.

GÜVEN TİMLERİ’NİN DİKKATİ SAYESİNDE YAKALANDI
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Güven Timleri Büro Amirliği ekipleri, suçla mücadelede çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Rutin devriye görevini yürüten Güven Timleri, Osmangazi ilçesi Cumhuriyet Caddesi’nde güzellik merkezi broşürü dağıtan bir şahıstan şüphelendi.

BİR SÜRE TAKİP EDİLDİ
Yoldan geçen insanları durdurarak güzellik merkezi reklam broşürleri dağıtan şüpheli, Güven Timleri tarafından bir süre uzaktan takip edildi. Daha sonra şüpheliyi durduran ekipler, sorgulama sonucunda sahte kimlik kullandığını tespit ederek şahsı gözaltına aldı.


25 AYRI SUÇ KAYDI ORTAYA ÇIKTI
Kimlik tespiti yapılan şüphelinin, 18 adet suç kaydı bulunan 25 yaşındaki O.C. olduğu belirlendi. O.C.’nin “bilişim sistemleri kullanılması suretiyle dolandırıcılık, dolandırıcılık ve kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak” suçlarından toplam 25 ayrı aranmasının olduğu tespit edildi. Ayrıca, bu suçlardan dolayı 25 yıl 2 ay 27 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 16 bin 660 TL adli para cezası bulunan zanlı gözaltına alındı.

ZANLININ İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR
Güven Timleri Büro Amirliği’ne getirilen şüphelinin işlemleri sürüyor. Suçla mücadelede kararlılıkla çalışan güvenlik güçlerinin dikkati, Bursa’nın en yoğun caddelerinden birinde suçlunun yakalanmasını sağladı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com