Whitney Houston’ın hayatı haftaya vizyonda

Albümleri 200 milyondan fazla satan, tüm zamanların en çok ödül kazanan pop şarkıcısı Whitney Houston'ın hayatı bu hafta vizyona giriyor.

KRONOS 22 Aralık 2022 YAŞAM

Takma adı “The Voice” olan Amerikalı şarkıcı ve aktris Whitney Elizabeth Houston’ın yaşamına ve müziğine odaklanan “Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody” adlı film, bu hafta vizyona giriyor.

Yıldızlığa yükseliş hikayesini beyaz perdeye taşıyan filmde, müzik kariyerine 6 Grammy, 2 Emmy, 16 Billboard Müzik Ödülü ve 22 Amerikan Müzik Ödülü sığdıran sanatçıyı Naomi Ackie canlandırıyor.

Genç oyuncuya Stanley Tucci ve Ashton Sanders eşlik ederken, yapımın yönetmenliğini ise Kasi Lemmons üstlendi.

“Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody, Amerikalı pop şarkıcısının biyografik bir müzikal filmi. Anthony McCarten’ın senaryosundan Kasi Lemmons’ın yönettiği filmde Naomi Ackie, Houston rolünde, Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie, Nafessa Williams ve Clarke Peters yardımcı rollerde yer alıyor.


 

Houston’ın hayatıyla ilgili yetkin bir biyografi 2020’nin başlarında duyurulmuştu, Ackie o Aralık’ta başrolü üstlendi ve oyuncu kadrosunun geri kalanı daha sonra imza attı. Çekimler Ağustos’tan Aralık 2021’e kadar Massachusetts ve New Jersey’de gerçekleşti.

“Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody” 23 Aralık 2022’de Sony Pictures Releasing tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nde sinemalarda gösterime girecek. Film kimi eleştirmenler tarafından beğenilirken, kimileri tarafından da sertçe eleştirildi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com