Abdüllatif Şener’in oğlu anneannesini öldürmüştü: Komşular o anları anlattı

Eski Bakan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener'in anneannesini öldürdüğü an neler yaşandığını komşuları anlattı.

KRONOS 01 Ağustos 2024 GÜNDEM

Eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener’in rehin aldığı 80 yaşındaki anneannesi Leyla Çetiner’i silahla vurarak öldürmüştü. Büyük yankı uyandıran cinayetin detayları da ortaya çıkmaya başladı. Komşular o an neler yaşandığını anlattı.

4 EL SİLAH SESİ DUYULDU

Güvenevler Mahalle Muhtarı Seviye Ardıç olaya ilişkin, “Azam aradı beni, mahalleden silah sesi geldiğini ve ambulansların, polis ekiplerinin olduğunu söyledi. Hemen geldim olay yerine. Polislerden ve mahalledeki insanlardan öğrendiğim Abdüllatif Şener’in oğlu olduğu. 4 el ateş edildiği söyleniyor. Bildiğimiz kadarıyla yaralının hastaneye gittiği ve orada vefat ettiğini söyleniyor” dedi.


 

İsmini vermek istemeyen yan binada oturan bir komşu ise olay öncesinde tartışma sesi duymadığını söyledi.

Komşu yaşananları şöyle anlattı:

“Komşularıyım, yan binada oturuyorum. 4 el silah sesi duydum. Panik oldum ve pencereyi açtım. Bir kadın (Şener’in eşi Berrin Şener) ‘annemi vurdular’ diye bağırdı. Kapıda bir beyefendi vardı, o da telefonla uğraşıyordu. Ben direk kadının yanına gittim ve sakinleştirmeye çalıştım. Su verdim ve yardımcı oldum. Daha sonra polis ve ambulans geldi. Sağlık personellerini içeri almadılar, silahlı olabilir diye. Yaklaşık 20 dakika kapıda içeri girmeyi bekledik.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com