Ahmet Hakan’dan Acun Ilıcalı yorumu: Bu işten en kârlı o çıkacak gibi

Ahmet Hakan'dan Acun Ilıcalı'ya: "Politik kumaşı ve diplomatik becerisi öyle yüksek ki... Kongrenin genel havasını değiştirebiliyor. Adamda öyle bir şeytan tüyü var ki... Bu işten en kârlı o çıkacak gibi."

KRONOS 09 Haziran 2024 GÜNDEM

İktidara yakın Hürriyet gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım’ın “Dominik’te ‘FETÖ’cülere pasaport veriyormuş” iddiasının hedefindeki Acun Ilıcalı için “Adamda öyle bir şeytan tüyü var ki bu işten en kârlı o çıkacak gibi” yorumunu yaptı.

Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç’un yönetim kurulu listesinde yer alan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, söz konusu iddialar üzerine Aziz Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Ahmet Hakan bugünkü yazısında Ilıcalı hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Kitleyi avucunun içine alabilecek yönleri öyle iyi biliyor ki… Kendisi aday olsa kesin kazanırdı. Özgüveni o kadar öyle tavan yapmış durumda ki… Detone olmasına rağmen marş söylüyor, söyletiyor. Olayın dinamiklerini öyle sular seller gibi ezberlemiş ki… Aziz’ci olsaydı Aziz Yıldırım başkanlıkta favori olurdu. Politik kumaşı ve diplomatik becerisi öyle yüksek ki… Kongrenin genel havasını değiştirebiliyor. Adamda öyle bir şeytan tüyü var ki… Bu işten en kârlı o çıkacak gibi.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com