AK Gençlik Başkanı gazeteciyi tehdit etti! “Beni her yerde görebilirsin vatan haini”

BirGün Gazetesi muhabiri İsmail Arı, AK Gençlik Ocakları'nın İçişleri Bakanlığı basılı kartlarını paylaşınca hedef alındı.

KRONOS 11 Temmuz 2024 MEDYA

‘AK Gençlik Ocakları’ adlı derneğin Genel Başkanı Ferhat Aydoğan, gazetemizin muhabiri İsmail Arı’ya tehdit ve iftira içerikli paylaşımlarla hedef aldı.

İsmail Arı, X hesabından, AK Gençlik Ocakları’nın kendi mensuplarına verdiği kartı paylaştı. Kartın üstünde “İçişleri Bakanlığı” yazdığı görüldü.

“Bastırıp dağıttıkları karta bakın. Üstünde kocaman İçişleri Bakanlığı yazıyor, altında da AK Gençlik Ocakları” ifadelerini kullanan Arı, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nü etiketleyerek “Buna nasıl izin verdiniz?” diye sordu.

DMM’DEN EKSİK AÇIKLAMA

BirGün’de yer alan habere göre, İletişim Başkanlığı’na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) Arı’nın gündeme getirdiği kartla ilgili açıklama yaparak, İçişleri Bakanlığı’nın böyle bir kart vermediğini belirtti. Ancak DMM, kartların AK Gençlik Ocakları tarafından kullanılmasıyla ilgili bir bilgilendirme yapmadı.

“BENİ HER YERDE GÖREBİLİR, DUYABİLİRSİN”

AK Gençlik Ocakları Genel Başkanı Ferhat Aydoğan ise paylaşımından dolayı muhabirimiz İsmail Arı’yı hedef aldı.

Aydoğan, üzerinde “İçişleri Bakanlığı” yazan kartları neden kullandıklarına ilişkin açıklama yapmadan, “Artıkçı İsmail Arı, senin DHKP-C’li olduğun belli. Bir de utanmadan resmî kuruluşa laf ediyorsun” ifadelerini kullandı.

Arı’ya yönelik iftiralarına devam eden Aydoğan, “Sana son uyarımı yapmıştım. Sen insanların mahremine kadar inan, aşağılık kalitesiz insansın. Bak, ortada gezemiyorsun, çıkamıyorsun karşıma. Fare gibi kaçıyorsun. Ama beni her yerde görebilir, duyabilirsin. Sen kalemi satılık ve kalemini tetikçiliğe kullanan vatan haini birisin” dedi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com