AKP’de teğmen kavgası büyüyor: Kafa yerinde mi, ayık mısın? İstifa et!

Eski AKP MKYK üyesi Mücahit Birinci, genç teğmenlere destek açıklaması yapan Erdoğan'ın danışmanı Yiğit Bulut’a istifa çağrısı yaptı: “Kafa yerinde mi, ayık mısın?”

KRONOS 08 Eylül 2024 GÜNDEM

AKP’de Kara Harp Okulu mezuniyetindeki kılıçlı yemin sonrası başlayan tartışma sürüyor. Eski MKYK üyesi Mücahit Birinci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanı Yiğit Bulut’a istifa çağrısı yaparak “Kafa yerinde mi, ayık mısın?” dedi. Bulut, sosyal medyada Birinci’yi engelledi.

Mücahit Birinci, Bulut’un sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama sonrası, Bulut’u istifaya çağırarak, “Pardon ama kafa yerinde mi senin? Ayık mısın? İstifa et çek git” ifadelerini kullandı.

Birinci, bu çıkışının ardından Bulut’un kendisini sosyal medyadan engellediğini de söyledi.

Yiğit Bulut, önceki paylaşımında, “Teğmenler ve yemin töreni ile ilgili Ömer Çelik ne diyorsa odur! Çer çöp’ün, dışlanmışların, büyük Türk milleti ve TSK arasında fitne çıkarma çabası nafiledir! Hangi partiden olursa olsun kripto fetöcülerin fitne çıkarma çabasına karşı dikkatli olalım!” demişti.

Birinci ise bu paylaşım üzerine, “Pardon ama kafa yerinde mi senin? Ayık mısın? İstifa et çek git. Beni engellemen çözüm mü? Sen bizim sosyolojiye, sırf korsan gösteri yapan askeri öğrencilere tepki verdiler diye, ‘çer çöp’, ‘fetö artığı’ şeklinde hakaret etmiş adamsın. Reisimizin bugün çıkışından sonra, bu kötülüğü kendine ve bize yapmaya devam etme. Defol git!” dedi.

Yiğit Bulut’a daha önce de eski AKP milletvekili Mehmet Metiner tepki göstermişti

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com