AKP’li Usta’dan ‘Burger King’ tepkisi: ‘Partimizi bağlamaz’

AKP Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Rize'de Burger King açılışına AKP'li isimlerin katılmasının parti adına bir bağlayıcılığı olmadığını öne sürdü. Açılışa katılan AKP'li İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete ise "Ben orada hiç yemek yemedim. Yeseydim İsrail’e destek vermiş olacaktım" diyerek kendisini savundu.

KRONOS 07 Ekim 2024 GÜNDEM

Rize’de AKP’li belediye başkanları ve yöneticileri, dualar eşliğinde Burger King şubesinin açılışını yaptı. Açılış sırasında “Kahrolsun İsrail” sloganı atan bir kişi 10 kişilik grubun saldırısına uğradı.

Açılışa katılan AKP’li İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, “Ben orada hiç yemek yemedim. Yeseydim İsrail’e destek vermiş olacaktım. Açılışta 10 dakika bile durmadım. Kurdele kesimine denk geldim” dedi.

AKP Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, 24 TV’deki “Arafta Sorular” isimli programda konuyla ilgili soruya şu yanıtı verdi:

“İNSAN DURDUĞU YERİN, TABELANIN ALTINA BİR BAKAR”
“Yapılan iyi ve düzgün şeylerin toplumun nezdinde veya görünmesi gereken yerlerde görünmeyip çok aşağılarda tutulması… Bazen bir yanlışın bütün doğruları götürdüğünü görüyoruz. Bu doğruların görünmemesine sebep oluyor. Bizlerin hata yapma lüksü yok. Bunun farkındayız. Ama maalesef belediye başkanı, teşkilat mensubu bu tip hatalarda bulunuyorlar. Tabii ki partimizi bağlamaz.


İnsan durduğu yerin, tabelanın altına bir bakar. ‘Ben nerede duruyorum?’ der bir bakar. Böyle bir ihmalin sonucunda böyle bir görüntü ortaya çıktı. Tabii ki hepimiz üzüldük. Kabul edilebilir bir şey değil. Bunun partiyi bağlayıcı bir anlamı yoktur. Bu kişilerin bireysel aldığı bir karar. Ama bu tarafta ki iyiliği de görmemiz gerekiyor işte. Ben Üsküdar’daydım. Benim yanımda yine bir sürü milletvekili arkadaşımız vardı. İl ve ilçe teşkilatlarımız ordaydı. Herkes meydandaydı bunu kimse görmüyor.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com