AKP’nin Meclis ajandası ortaya çıktı: “Katliam” yasası çekiliyor mu?

AKP'nin sokak hayvanlarını öldürmeyi getiren yasasının bir sonraki yasama yılına bırakılacağı iddia edildi.

KRONOS 23 Temmuz 2024 GÜNDEM

AKP Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta imzasıyla AKP milletvekillerine gönderilen takvim, sokak hayvanlarına yönelik tartışmalı düzenlemenin yeni yasama yılına bırakılacağını ortaya koydu.

AKP milletvekillerine gönderilen takvime göre, ilk olarak Vergi Kanunu Teklifi TBMM Genel Kurulu’na getirilecek. 24 Temmuz Çarşamba günü ise Vergi Kanunu Teklifi’nin görüşmeleri tamamlanacak. Aynı gün AKP Grup Toplantısı da düzenlenecek.

MECLİS HAFTA SONU DA ÇALIŞTIRILACAK

Mustafa Bildircin’in BirGün’de yayımlanan haberine göre, 25 Temmuz Perşembe günü ise Yargı Paketi Meclis Genel Kurulu’na indirilecek. Dokuzuncu Yargı Paketi’nin Meclis Genel Kurul görüşmeleri 26 ve 27 Temmuz’da devam edecek. Meclis hafta sonu da çalıştırılacak. Buna göre, 26 ve 27 Temmuz’da Öğretmenlik Meslek Kanunu TBMM Genel Kurulu’nda görüşülecek.

Meclis 28 Temmuz haftasında da yoğun mesai yapacak. 28 ila 31 Temmuz tarihleri arasında Ticaret, Asker gönderme tezkeresi ara verilmeden görüşülecek.

“GELEN TALEP ÜZERİNE YOĞUN ÇALIŞARAK TAMAMLAYACAĞIZ”

AKP’li Leyla Şahin Usta imzasıyla milletvekillerine gönderilen yazıda çalışma takviminin yanı sıra şu ifadeler de kullanıldı:

“Gelen talep üzerine yoğun çalışarak gündemimizi fazla uzamadan tamamlamayı planlıyoruz. Bu da hepimizin plana göre program yapmamıza bağlıdır. Hassasiyetinizi istirham ederim.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com