Akşener’in hedef aldığı İsmail Saymaz: Sorularıma cevap versin

Gazeteci İsmail Saymaz, kendisini hedef alan Meral Akşener'e tepki gösterdi: "Neredeyse benim hakkımda bildiri yayınlamış, e-muhtıra gibi. Bu soruların cevabı var mı? Bunlara cevap versin."

KRONOS 12 Haziran 2024 GÜNDEM

Gazeteci İsmail Saymaz’ın, “Akşener Saray’a bir iş insanın Yargıtay’daki dosyasını çözmek için gitti” haberine İYİ Parti’nin eski Genel Başkanı Meral Akşener’den sert yanıt gelmişti. Bunun üzerine İsmail Saymaz, “Meral Akşener 2 sayfalık açıklama yapmış. Neredeyse benim hakkımda bildiri yayınlamış, e-muhtıra gibi” dedi ve ekledi: “Bu soruların cevabı var mı?”

Saymaz, Akşener’e Erdoğan’la görüşmesine ilişkin 5 soru yöneltti.

Sözcü TV’de konuşan İsmail Saymaz şunları söyledi:

“Ofis tuttuğu bilgisini ilan etmeme karşılık efendim gazeteciliğimi sorguluyor. Benim gazeteciliğimi sorgulayacağına kendi siyasi geçmişini sorgulasın. Benle ne alakası var? Meral Akşener’in yalpalamalarına siyasi kılıf uydurmak zorunda mıyım ben? Meral Akşener’in bu ana kadar inanmış arkadaşları şüphe duymaya başladıysa, yaptığı ziyaretlerde bile acaba bir ticari, ekonomik ilişki için mi gidildi diye düşünmeye başladıysa bunun sorumlusu ben miyim?

‘BİLDİRİ YAYINLAMIŞ, E-MUHTIRA GİBİ’

Meral Akşener bir kere 2 sayfalık açıklama yapmış. Neredeyse benim hakkımda bildiri yayınlamış, e-muhtıra gibi… Koca bildiride şu sorunun cevabı var mı? Beştepe’ye ziyaretini kim talep etti, kim istedi kardeşim? Bu soruya cevap veriyor musunuz vermiyorsunuz. Peki orada ne konuştunuz, bu soruya cevap veriyor musunuz? Hayır, buna da cevap vermiyorsunuz.

‘BU SORULARI CEVAP VERSİN’

Haydi benim iddiam doğru değil diyelim. Oğlunuza Paris büyükelçiliği istediniz mi? Bir sürü insan ortaya atmadı mı? Bu iddiayı ben de duymuştum, Fatih Altaylı dile getirdi. Altaylı’ya cevabı Burak Akburak verdi. Benim iddiama cevabı Meral Akşener veriyor. Paris büyükelçiliği istediniz mi istemediniz mi? Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı teklif edildi mi edilmedi mi? Bana demesi kolay, ben gazeteciyim, en yakın arkadaşlarınız size “Ah” ediyor Meral Hanım?”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com