Amedspor Başkanı Aziz Elaldı trafik kazası geçirdi

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı İzmir'de trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası Elaldı, hemen Bayraklı Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

KRONOS 13 Eylül 2024 GÜNDEM

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, İzmir’de aracını kullanırken trafik kazası geçirdi.

Kaza sonrası Elaldı, hemen Bayraklı Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

KAZANIN NEDENİ…
Amedspor’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Elaldı’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Ancak, Elaldı’nın vücudunun bazı bölgelerinde kırıkların tespit edildiği ve hastanede tedavisinin devam ettiği bildirildi. Kazanın nedenine ilişkin ise henüz bir bilgi verilmedi.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

VÜCUDUNDA KIRIKLAR VAR
“Başkanımız Sayın Aziz Elaldı, İzmir’de aracıyla seyir halindeyken bir trafik kazası geçirmiştir. Kazanın ardından Bayraklı Şehir Hastanesi’ne kaldırılan başkanımızın hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Vücudunun bazı bölgelerinde kırıklar tespit edilmiş olup, hastanede tedavisi devam etmektedir. Detaylar kamuoyuyla daha sonra paylaşılacaktır. Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.”

AZİZ ELALDI KİMDİR?
Aziz Elaldı, Türkiye Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Amedspor Kulübü başkanıdır.

1970 yılında Bingöl’de dünyaya gelen Aziz Elaldı, genç yaşlarda iş hayatına atılarak kısa sürede inşaat sektöründe dikkat çekici bir başarı grafiği çizmeye başlamıştır. Azel İnşaat’ın kurucusu ve Onursal Başkanı olan Elaldı, firma olarak başta inşaat olmak üzere, turizm ve gıda sektörlerinde de önemli atılımlar yapmıştır. Yenilikçi projeleri ve sektöre getirdiği modern çözümler ile tanınan Elaldı, iş dünyasında saygın bir konuma sahiptir.


Sektörel liderlik ve katkılar Elaldı, profesyonel kariyeri boyunca sadece iş dünyasında değil, aynı zamanda sektörel organizasyonlarda da aktif roller üstlenmiştir. İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (DİMDER) Başkanlığı ve Türkiye Müteahhitler Birliği Konfederasyonu (TÜMBİKON) Yönetim Kurulu üyeliği gibi önemli görevlerde bulunarak sektördeki liderliğini pekiştirmiştir. Bu roller, onun sektörde reform yapıcı bir figür olarak ön plana çıkmasını sağlamıştır.

Futbola adım atış ve Amedspor İnşaat sektöründeki başarılarının yanı sıra, Aziz Elaldı spor dünyasında da adını duyurmuştur. Amedspor’un başkanlığını üstlenen Elaldı, kulübü üst liglere taşıma ve Türk futbolunda kalıcı bir yer edinme hedefleri doğrultusunda önemli çalışmalar yapmaktadır.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com