Apar topar hastaneye kaldırılmıştı: Hastalığı belli oldu

Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden 68 yaşındaki Ahu Tuğba, geçtiğimiz günlerde acilen hastaneye kaldırılmış, ancak hastalığı hakkında açıklama yapılmamıştı. Hayranları ve magazin dünyası büyük bir endişe yaşarken, ünlü sanatçının hastalığı belli oldu.

KRONOS 20 Haziran 2024 KÜLTÜR

Uzun süredir kızıyla (Anjelik Calvin) birlikte gözlerden uzak yaşam süren 68 yaşındaki usta oyuncu Ahu Tuğba, bu zamana ‘Meçhule Gidenler’, ‘Analar Ölmez’, ‘Haciz Kararı’ ve ‘Akrep’ gibi birçok Yeşilçam filminde rol almıştı.

En son geçirdiği trafik kazası ile yürekleri ağza getiren Ahu Tuğba, geçtiğimiz günlerde yeniden hastaneye kaldırıldı.

Ahu Tuğba’nın hastanede çekilen fotoğrafı ise herkesi endişelendirmiş ama rahatsızlığı hakkında açıklama yapılmamıştı.

Nihayet ünlü oyuncunun hastalığı belli oldu ve KOAH olarak teşhis edildi.

Onur Akay, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Canım dostum Ahu Tuğba, çok uzun bir süredir kısa adı “KOAH” olan Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı ile mücadele ediyor. Kızı yakın dostum Anjelik, bana yıllar önce bu rahatsızlığını anlatmıştı ama Onur abiciğim bu aramızda kalsın dediği için yazmamıştım. Hava yollarının daralması sonucu rahat ve sağlıklı bir şekilde nefes almayı engelleyen bir akciğer hastalığı ile mücadele eden Ahu ablam, Amerika’da hastanede maskelerle yatıyor. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin…”


Ahu Tuğba, 1991 yılında Arnavut kökenli Amerikalı Doktor Timmy Alejtanij ile evlenmiş ve bu evlilikten 1992 yılında kızı Anjelik Calvin dünyaya gelmişti. Dizi ve film setlerinden ise epeydir uzaktı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com