Ayşe Ateş: Polis ve yargı mensupları için darağaçları kuruldu!

Ayşe Ateş: Bilsinler ki kurdukları darağacını un ufak ederiz, o urganı dişlerimizle parçalarız! Bu kumpas tiyatrosunu başlarına yıkacağız, beklesinler!

KRONOS 02 Temmuz 2024 GÜNDEM

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’e yönelik Ankara’da düzenlenen suikasta ilişkin 19 ay sonra başlayan dava süreci ikinci gününde devam ediyor. Dünkü duruşmanın ayrı hücrelerde tutulan sanıkların karakol ifadelerini değiştirip benzer savunma yapmalarıyla tamamlanmasının ardından Ayşe Ateş yeni bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ateş, yaşananlarla ilgili, “Soruşturmanın derinleşmesini sağlayan emniyetin, adaletin şerefli mensuplarının boynuna takılmak için urgan hazırlandığını, darağacının çoktan kurulduğunu endişe içinde müşahede ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Ayşe Ateş’in açıklamasının tamamı şöyle:

“Kurdukları darağacını un ufak ederiz, o urganı dişlerimizle parçalarız!”

Tutukluların 19 ay sonra aklına gelen hikâyelerle, gaipten duydukları seslerle soruşturmanın seyrinin değiştirilmeye çalışıldığını ve bu yolla, soruşturmanın derinleşmesini sağlayan emniyetin, adaletin şerefli mensuplarının boynuna takılmak için urgan hazırlandığını, darağacının çoktan kurulduğunu endişe içinde müşahede ediyoruz.

Bilsinler ki kurdukları darağacını un ufak ederiz, o urganı dişlerimizle parçalarız!

Bu kumpas tiyatrosunu başlarına yıkacağız, beklesinler!

Ne devletten büyükler ne milletten ne de adaletten!

Öğrenecekler.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com