Ayşe Ateş’ten MHP’ye: Sinan’ın katlini çekirdek çitleyerek izlediniz

Öldürülen Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili yeni bilgilerin ortaya çıkarılmasına MHP'den tepkiler sürüyor. Ayşe Ateş, MHP'li İsmet Büyükataman'a sosyal medyadan yanıt verdi.

KRONOS 05 Haziran 2024 GÜNDEM

Ankara’da 30 Aralık 2022’de uğradığı silahlı saldırıda öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ın açıklamalarına Ayşe Ateş’ten tepki gecikmedi.

Büyükataman, MHP Grup Toplantısında MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sözlerini sosyal medya hesabından paylaştı. “Yargıya intikal etmiş bir cinayet” dediği Sinan Ateş suikastına Büyükataman, “Cinayet davasında partimizin ve Ülkü Ocakları’nın suçlanması, hatta dahilde ve hariçte Ülkü Ocakları’na suç örgütü gölgesi düşürmek için kolları sıvayan ajan ve provokatörlerin sırtının sıvazlanması tesadüf değildir. Hepsini biliyoruz, hepsini takip ediyoruz, verilmeyecek bir hesabımızın olmadığını cümle alemle paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

“KATLEDİLMESİNİ ÇEKİRDEK ÇİTLEYEREK İZLEDİN”

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ise Büyükataman’ı suçladı. Ateş, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

“Ey İsmet Büyükataman! Ey makam sahibi muhterem kişi! İnsandan vefa dilenen bu yüzyılın Koltuğuyla insanlığını çiğneyen hiçi Yaptığın paylaşım izaha muhtaç. Gel, düzeltelim. Yargıya intikal etmiş bir cinayet davası değil. “Evladım” dediğin insanın -öldürüleceğini bildiğin hâlde- canice öldürülmesini önlemek için hiçbir girişimde bulunmadığın, sokak ortasında katledilmesini çekirdek çitleyerek izlediğin, katledildikten sonra, sana “dede” diyen kızlarımın gözyaşlarına kıs kıs güldüğün bir siyasi cinayet. Tutuklu bulunanların ve cinayet şüphelisi sıfatıyla hakkında soruşturma yürütülenlerin büyük çoğunluğunun Ülkü Ocakları ve MHP mensubu olduğu bir siyasi cinayet. Dedim ya: Paylaşımın izaha muhtaç. Görünen o ki varlığın da insanlığa muhtaç.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com